benim evin karsısında var bu dükkandan bende eklerini yemedim ama felaket bir profiterolu var dediginin aksıne hatta eve giderken alim eniisi :D
Printable View
Virginia Angus 20 güne kadar Nişantaşında yeni şubesini açıyor. Müdavimlerine güzel haber :)
C.tesi akşam gittim. Oraya gelen kesim artık fiyatın ne olduğunu biliyor. Biz fazla sıra beklemedik ama yemek yiyip kalkıncaya kadar, sırada nerden baksanız 50 kişi beklemiştir. Ve herkes bilinçli olarak geliyor. Bilerek gelmeyen kesim de tahminimce gündüz vakti karnım acıktı et lokantası var mantığıyla gelenlerdir.
4.levent civarında sağlam karadeniz pidesi yapan biryer gerek bi bakındım öylede pek güzel yer bulamadım.. bilen abiler amcalar yardımcı olurlarsa 10 numara olur ty.
gidildi ve denendi. pelit falan halt etmiş pasta konusunda.
eklerleri ve pastası ciddi manada tavsiyedir. 38 lira en büyük boy pastası bilgi olması açısından.
ondo kullanma sanatı ders 1 :D
şişler takviye istenmeli.
normalde getirmiyorlar ancak mutlaka acılı ekmek isteyin. ekmekleri zeytinyag ve bikaç baharatla birlikte mangal üzerinde kızartıp getiriyorlar.
sadece boğazda kalacak gibi olduğunda küçük bi yudum almak için su içilir, kola şişirir.
Eğer o ezme ve pişmiş soganlardan iki şey tabak yenmezse, mekanın hakkı verilmemiş olur :)
Asıl konumuz buradaydı kaybolmasın :)
Merhabanın ekleri fenalık :D
ne bileyim ondo yu çok abartıyorsunuz gibi geliyor bana :D
güney dürüm var alibeyköy de onunla eşit seviyedeler.
Ondoya bi kere gittik valla ben memnun kaldım bidaha gidersem karısık zımbırtısından yemeyı dusunuyorum ve 2 porsıyndan asagı kalkmam :D
Aramızda hiç 5.kat restauranta giden varmı?
Etiler İrfan Usta dürüm diyorum. 2 dürümden az yerseniz doymazsınız ama çok net bi lezzeti var.
Emiceler geçen gün üstü açık 458 ile geldiler dürüm yemeye şaştım kaldım. :D
Genelde eğlence mekanlarından çıkan ultra elit gençler tercih ediyor.
Ama mekan seyyar pejo dürüm arabası :D
Doğru :D
Etilerde jaguar bayisinin dibinde hemen, bir de acıbadem hastanesi vardı yanılmıyorsam yakınında :D
https://tr.foursquare.com/v/dürümcü-...4b2d7f66442298
Bu arada akşam 9 dan sonra açıyor tezgahı genelde, erkenden gidip boş sokağa bakmayın :D