Etiler dürümcü irfanda kaşarlı şiş. Net. :)
Printable View
Etiler dürümcü irfanda kaşarlı şiş. Net. :)
virginia angus fena bir şekilde bozmuş
Cezayirin yeri cidden nimet gibi yer:)
Bagdat Ocakbaşı da ince tırnaklı pidede harika, etini de begeniyorum ben.
Ama o dürümün içine yeşil sogan koymuyorlar mı!! yahu adana bu.. sumaklı kuru sıganı döşemen lazim. usul öyledir. adanaya saygı budur.
Hizmet konusunda zaten efsane adamlar :D
Bu arada hemen karşısında bi hizmet kardeşler vardı. Bi dönem lahmacunları vs bozuldu ama şimdiki durumu nedir bilen var mı?
Not : Ümraniye'de de bir Bagdat Ocakbaşı var. Neredeyse avrupa yakasındakiyle aynı ama fiyat 2 katı. en son 2 sene önce 10 liraya dürüm yemiştim ordan:)
Nerde bu cezayir bu haftasonu gidip Adana'nın dibine vuralım.
Teşekkür ederim :) İş yerimin açılış telaşı var o bitsin, bu konuda güzel bir liste hazırlıycam. Ama bu aralar bende oda servisine talim ediyorum, dün sabah 6'da kahvaltı yaptım gece 23:30'da ancak bi tabak makarna yiyebildim, Allah kimseyi aç bırakmasın birara elim kolum tutmamaya başladı.
Makarna derken, tagliatelle bolognese tabi :D
http://i1201.photobucket.com/albums/...psb5rsvrv5.jpg
Geç saate kadar açık olsa 23:30 sonrası gidip yiycem ama malesef :)
Bu gece mesai bitimi Kurtuluş son durak Kebabcı Çavuş beni anca paklar :) Yada Kasımpaşa Deniz Lokantası ve efsane çorbaları :)
Arabayı kullanacak halim olsa Aksaray'a paçacı Hasan'a gitmek istiyorum ama sarımsak yiyemem :( donsuz *** olmayacağı gibi sarımsaksız paçada içilmez :D
Teşekkür ederim Kaancım bekliyorum :D
Bağdat Ocakbaşı
buradan bakabilirsiniz net adrese
bu konu çay kahve nargile cafe içi açılan bi konuydu yemeklere nasıl yöneldi böyle :D
Hüsnü Ala cafe - Süleymaniye
Big Boss Concept - Beylikdüzü
Moody's Cafe - Silivri
Fes cafe - Silivri
çengelköyde, villa bosphorus'a gittim, boğaza nazır, önünde iskelesi sahili var , mezeler lezzetli, balık leziz, ahtapot salatası çok iyiydi. Fiyatlar azıcık kalın, ama insan kendini ödüllendirebilir ya da misafir ağırlayabilir.
Aşkana'ya göre mantısının daha iyi olduğunu düşünüyorum.
http://www.emekmanti.net/