Yakınlarda olsun istiyosan Bakırköy boyner'in orda Alem Cafe var.. Tam olarak ömür plazanın karşı tarafı, yani e5 bakırköy tarafı,Kervan 'ın yanı..:):)
Printable View
banada bugün için güzel bir mekan tavsiyesi yapın
ailecek gidilecek içkisiz ferah ortamı güzel yemekleri olan boğaz taraflarında bir yer istiyorum
Rumelihisarında Lokma'ya gidebilirsiniz,uyuyor kriterlerine.
Hadi cikacagum evden öneri up up
nargile yok orda :D
Sizden hayir gelmedi bende sari koske gittim tavsiye edilir
Caddebostan--Latte olabilir.Mc'in yanı.
erkek erkeğe gidilecek bir mekan tavsiye edeyim bende :) mahmutbey yolundan gidiyorsunuz kanatçı haydarı geçince bp nin karşısından soldan aşağı inen bir yol vardır. O yoldan inerken sol tarafta marketin yanında kocaman bir internet kafe tabelası vardır o cafeye gidin içeri girince içerisinin kanatçı olduğunu göreceksiniz :D rakı bira ve kanat dışında bir şey bulamazsınız fiyatlar çok uygundur ve mekanda sigara içilebilir :)
Sarıyer Mc Donals ve ßahçelievler Aslı Pastanesi ve Yayla 12.cadde cafe...
avc fesi biliorum :) nargilesi çok iyi değil
avcılardaki arkadaşım askerde dönsede gelsek yine oralara :D
Havuzlu bahçe FLORYA burası nasıl bir yerdir bilen var mı ?
kendın pısır kendın ye ıcın polenezkoy-cumhurıyetkoy u onerırım:)
bebek mıdpoınt yemeklerı gercekten guzel:)
avcılar tropicano yı tek gecerim.deniz manzarası süper, mekanda çapulcu yok.
hemen yanında yıkamacıda var hizmet süper, hem cayını biranı iç, hemde araban yıkansın 2 si bir arada :)
Hamur iş :)
yemek:dönerci ali usta,maltepe sahil kfc,birde balık restaurantı vardı sahil yolunda tekne içinde yemek yiyorsun pek dikkat etmedim hala varmı bilmiyorum
cafe:maltepe yalı,
kahvaltı:yeditepe ünivestesinin fındıklı kapısının az ilerisinde köşede orman içinde bi yer var sabah güzel oluyor
Bira içmeye Yeşilköy Mint'e giderdim ama işletmecisi değişti sevmedim gitmiyorum artık.
Taps'e kaldık napalım :)
balkon
yeşilköy polat otelin sağ çaprazında kalıyor hatta karşısında desem yeridir , yeşilyurt spor klübünün ilersinde sağda
Alaturka
Bahçelievler yayla'Da yaşam hastanesinin tam karşısında kalıyor
alaturka ve teria gibi değil elbet :) nargile 15 mi 18 liramı öle bişeydi kanka :)
güngörende oturn varmı?Mehtap pastanesi uzaktan akrabam olur.biz arnavutlarda akrabalık bitmez gerçi :)giderseniz selam söyleyin.