kardes sormusken bide benzindeki vergiyide soruver ;)
bu gune kadar kim devlete ne sorabilmis bu ulkede?
Printable View
Devlet normal yoldan alabileceği vergiyi alsaydı insanlardan dolaylı yoldan vergi almazdı. En kolay vergi alma yolu bu malesef ülkemizde.
Bir kurum diyosunuz da
ben aracıma motoru taktım muayene istasyonuna gittim TSE ye gittim adamlar bana diolarki bu kasada 2.0 motor yok
bende dedimki kardeşim benim arabanın motoru kırıldı servis xcok fiyat cekti bende bunu getirttim yanlış geldi bunu koymak zorunda kaldım
adam dioki bu motor bu kasada yok olmaz
bende nasıl yok japonyada var olmasa ben nasıl koyuucam araba yürüo görmüomusun dedim
TSE ye git dediler gittim onay belgemi aldım yani bir belge istiyorsanız onay için TSE ye gidin uygun görürlerse belgenizi alın size hiç kimse hiç birşey diyemez tabi bu elgeyi birde ruhsata işlettirmmeniz lazım
ayrıca bu iş uyuşturucu gibidir
sigara kagıdı her yerde yasal olarak satılıyor otu sardıgın sigarada yasal
otun yetiştirilmesi de kontrol altında yasal :)
ama içince yada satınca yasa dışı
bu araç parçalarını asla yasal hal getiremessiniz cünkü dışardaki insanı rahatsız ediyor diye bir madde var :)
çok tartışıldı sonuç hep hüsran
zor işler zor ...
ya kılına denk gelme .avcılar sahilde yunuslar cevirdi arabaları inceliyor :D
6 tane 106 hepsinde egsoz cam filmi var.bunların hepsi gti mı diyor :) böyleleride var
kaçak yarışmalıyız bence:)
harbidende yapacak birşey yok yıllardır büyük bir soru işareti :)
Arkadasımın full stock 306 gti ı egsoz ucu var diye bağladılar... :(
Hem de durduk yere...Kulup bınasının önunde 3-5 modifiyeli aracın arasında bize de cattılar
Yapcak bir şey yok abi bu böyle malesef...
Direk aklıma sen geldin zaten...boşuna uğraş dur ya :(
bu yansanayı parcaların hepsının onayı varmı mesela far orj 500se yansanyı 150tl yada rot kolu alttakım felan aynı kalıte dayanıklılık yok oem dekı . bunların tse mse işi nası oluyor.
aynen öyle bide demezler mi yarışmaya gidiyon dimi :D gülermisin ağlarmısın :)
yok ya yok çok dertlendim :(:)
silencerli egzozlara ne diyorlar acaba çok merak ediyorum :)