User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: 407 HDi hakkındaki fikirleriniz?

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

407 HDi hakkındaki fikirleriniz?

Selamlar, çok yakın bir arkadaşım Peugeot 407 HDi'ını satıyor. Araç full+full. Almayı planlıyoruz da araç hakkında pek bir fikrimiz yok anca arkadaşımın bana söylediklerini biliyorum.

Bu araç hakkındaki düşüncelerinizi belirtirseniz çok sevinirim. Klima açıkken bir depo ile 1100 KM gitti arkadaşım. Yakıt konusunda sıkıntı yaşamayacağıma eminim bu araç ile fakat bastığımda beni utandırır mı? Gerçi dizel bir araç benzinli araçlar gibi performans beklemiyorum da sormak istedim. Konfor, ikinci el piyasası falan hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Bu arada araç 2007 model.
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizde var kullaniyorum nerdeyse hergun..

elektronik zmn zmn sorun cikartabilir ama cikartmayabilirde..

konforu ii,yakiti guzel mazotu koy n zmn koyduunu uunut modeli..baya yol gidio 1depoyla vs.vs. guzel kisacasi..
    - K -

________
    Dr.Ecu

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    toledon 1.6 ise sıkıntı yaşamazsın performans bakımından

performans sıkıntı olursa çözüm de basit, bi doz chip

rahat araçtır, sert dönüşlerde kafası önce döner

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 tip amaç vardır

1 performans
    2 ekonomi

hem ekonomi hem performans mümkün değildir .

gaza basma ihtiyacı duymıyacaksa dizllerin hepsi uygun yok gaz pedalının dibini görmek isteyecek ise ozaman nekadar uygun olursa olsun yakar mazotuda ..
    Doğrudur dizel performansıda mevcuttur ama bu olay uzun sürelere vurulduğunda (yakıtın kazancı bakım onarım vb.. ) ozaman 2,0 bir otomobilde normal kullanıldığında az yakabilen ancak basıldığında çok yakan ancak benzinli ise bakım masrafları dizele göre bir hayli az bir seçim olur .

arkadaşının amacı utanmak ise gitsin hızlı bir otomobil alsın dizel yada benzinli farketmez
    ama arkadaşının amacı az yakıt tüketmek ise o zaman kesinlikle dizel alsın ve adam gibi yakıtı düşünerek pedala bassın .

dizellerin aralarında aynı acimde örneğin 1.6 ekonomi düşünülerek kullanım yapan bir sürücüde yakıt farkı 100 kilometrede 1-2 litre değişir değişmez ...

Yoksa bugun bir arkadaşımla denediğimiz gibi 1,4 litre hacme sahip bir otomobil 3,0 v6 bir otomobilin 2 katı yakıt tüketebilir olay kullanmakta bitiryor ....

Otomobil konusunda netleştirsin tipi tarzı vb ...
    buna göre bir sorun sıkıntı fikri verilebilir tabiki ... Onur'un da yazdığı gibi ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O paraları haketmeyen bi arac gibi geliyor bana ayrıca dizelleri biraz sıkıntılı diye duydum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O paraları haketmeyen bi arac gibi geliyor bana ayrıca dizelleri biraz sıkıntılı diye duydum
    Hangi paralari???? Kendi sinifindaki butun benzinli ve baz modellerinden ucuz sanki

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi bi fiyata alınır tanıdıktan güzel bir araç ise.

1,6 dizeli gitmez.1,6 seata göre nasıldır bilmem ama 130dan sonra ibre çok yavaş gider.170 ten sonra 190a kadar dakikalar geçmesi lazım ve 190ı neyapsak geçemedi.sollamalarda önceden boşluğu ayarlayıp hızını alman lazım.öyle 90la giderken zıt diye çıkıpta öndeki aracı sollamak zor.aynı motora sahip focus dizelle defalarca denedik.3. vitese taktığımızda focus hiç durmadan arayı açmaya başlıyor

konforlu bir araba.öyle dan dun bi gidişi yok.yol tutuşuda sınıf standartlarında.arkasını ani hareketlerde bırakabiliyor.esp ışığının yandığını sık sık görürsün eğer zorlarsan.frenleri güzel ama 1470 kg olduğundan sık sık sert fren yapınca pedal her araçta olduğu gibi sertleşmeye başlıyor.

ufak tefek tıkırtı her araçta olduğu kadar olur.motoru sorunlu falan değil.pejo-volvo-ford-mazda nın kullandığı bi motor.bizde sadece hortumlardan birinin bi arızası olmuştu.direksiyonunda bi tıkırtı vardı onu gideremediler.serviste xenon taktıralım dedik servis silecek motorları bozulabilir dedi sonradan takınca???sürüş pozisyonu biraz alçak ve aracın ne önünü ne arkasını kesinlikle göremiyorsun.arka diz mesafesi dar birazcık.birde bütün pejolarda olduğu gibi vites 1dede olsa 5 tede olsa boştaymış gibi ortada duruyor
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s7158 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hangi paralari???? Kendi sinifindaki butun benzinli ve baz modellerinden ucuz sanki
    2005 honda accord mesela?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2005 honda accord mesela?
    Arkadas arac 2007 model demis.. Bide Accard benzinli... (Budevirde benzin fena!!)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyi bi fiyata alınır tanıdıktan güzel bir araç ise.

1,6 dizeli gitmez.1,6 seata göre nasıldır bilmem ama 130dan sonra ibre çok yavaş gider.170 ten sonra 190a kadar dakikalar geçmesi lazım ve 190ı neyapsak geçemedi.sollamalarda önceden boşluğu ayarlayıp hızını alman lazım.öyle 90la giderken zıt diye çıkıpta öndeki aracı sollamak zor.aynı motora sahip focus dizelle defalarca denedik.3. vitese taktığımızda focus hiç durmadan arayı açmaya başlıyor
    D4D ler ilk çıktığında bi servis müdürü abimiz, 407 1.6 HDi ile denemişti, D4D nin açarak gittiğini söylüyordu (yakuza-mehmet abi-toyota keşan kale plaza eski müd)

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ulan adam araba soruyo onuda perf. cevrdiniz d4d dediniz araba kac kilo focus dediiniz araba kac kilo birakin bu isleri a.q adama adam gibi bilgi verin.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    dedik işte onurcum

toledo 1.6 ise performans olarak ağlatmaz, aşşa yukarı aynını verir konfor olarak ise 1 gömlek üstün gelir toledoyla bence

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ulan adam araba soruyo onuda perf. cevrdiniz d4d dediniz araba kac kilo focus dediiniz araba kac kilo birakin bu isleri a.q adama adam gibi bilgi verin.
    tamam işte onu dioz bizde kilosundan ötürü öle focus d4d ayarı performans beklemesin diye
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Killah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracı aynı zamanda annem'de kullanacağı için onun da fikirlerine önem vermek zorundayım. DOD Ataşehir bayisinde bir tane bordo 307 CC var, 2.0 motor. Araca bindim gayet rahat konforlu üstelik cabrio beni cezbediyor. Anneminde çok hoşuna gitti fakat şöyle bir sorun var. Araç komple boyalı ki bu beni fazla alakadar etmiyor çünkü ne alırsam alayım beyaz folyo kaplatacağım ama sağ kapı değişmiş. Aracın fiyatı 23.000.00 TL. 2005 veya 2006 model tam hatırlamıyorum şimdi. O da kafama yattı ufaktan, daha önce hiç Peugeot kullanmadım açıkçası merak ediyorum ve 307 CC de görsel açıdan güzel bir araca benziyor.

Değer mi acaba?
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eski arabacilardan kim kaldi, Vaktinde saatimi satsam vtec aliodum, Simdi satsam sifir iki type r alirim

Swift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Killah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aracı aynı zamanda annem'de kullanacağı için onun da fikirlerine önem vermek zorundayım. DOD Ataşehir bayisinde bir tane bordo 307 CC var, 2.0 motor. Araca bindim gayet rahat konforlu üstelik cabrio beni cezbediyor. Anneminde çok hoşuna gitti fakat şöyle bir sorun var. Araç komple boyalı ki bu beni fazla alakadar etmiyor çünkü ne alırsam alayım beyaz folyo kaplatacağım ama sağ kapı değişmiş. Aracın fiyatı 23.000.00 TL. 2005 veya 2006 model tam hatırlamıyorum şimdi. O da kafama yattı ufaktan, daha önce hiç Peugeot kullanmadım açıkçası merak ediyorum ve 307 CC de görsel açıdan güzel bir araca benziyor.

Değer mi acaba?
    abi komple boyalı araç sakıncalı değilmi biraz??407 ye gelince (tanıdıkta var) öle çok abartılcak bir yanı yok fakat kötü mazot konulmamışsa seni üzmez

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)