ilk sayfaya eklemiştim zaten basın açıklamasını :)
729 euro kontratsız fiyatı :)
Printable View
ilk sayfaya eklemiştim zaten basın açıklamasını :)
729 euro kontratsız fiyatı :)
darty de satılıyor ;)
http://www.darty.com.tr/e_commerce/C...31257-c-12.htm
Valla bugun aldım telefonu...şu ana kadar( yaklaşık 6 saat ) bir sıkıntı çekmedim.Herşeyi kurcaladım.3g ye baktım vs vs...şimdilik herşey yolunda.gayet memnunum son 6 saattir:D
nerden aldın ?
bugun itibari ile tum turkcelllerde iphone gibi şuan ilk 3 ay sadece turkcell satıcak :)
hazır konusu açılmışken,
HTC Touch Diamond hakkında yorumlarınız nedir?
1 saat oldu alalı o kadar yawas degıl hızı hosuma gıttı cıdden
mugecıgım 1550 aldım bılgın olsun
bende gidip bi bakim ya :D
n97 tavsiye etmem. işlemcisi yavaş, rami düşük. beyaz renk olanın klavyesi sararıyor kullandıkça. Resistive ekran. ekranı kanırtmadan algılamıyor. Kamera kapağında da tasarım hatası var. Açıp kapatırken lensi çiziyor..
kanırtmadan kastım resistive ekran teknolojisi olması dolayısıyla "baskısız" algılamama olayı. Yani parmağınla bir miktar bastırmazsan algılamıyor. Iphone gibi kapasitif ekranı olmayan bir dokunmatiği tavsiye etmiyorum. iki tip ekranı yanyana koyup kullanmaya çalışınca resistive in ne kadar can sıkıcı olduğunu anlıyorsun...
kapasitif ekran sevmiyorum mesela ben :)
nokianınki gayet kullanışlı ozellikle hafif tırnak ucuyla dokunmak yeterli iphone falan aratmıyor kesinlikle
kaçgündür deneme amaçlı 5800 kullanıyorum hiç problem yaşamadım :)
n97 ye okadar para veririm fakat iphone verilen yazık :D okadar kullandık ne oldu elimden bi duştu camı tuzla buz uğraş dur sonra :D