ahaha :D :D +1000
Printable View
Turkcell kazıklıyo felan diyoruz ama yine ne varsa turkcell' de var. 35 liraya 20 saat, 60 yada 70 liraya da sınırsız. Heleki bu yıl mersin/taşucunda aveanın çekme sorunun gördükten sonra al bedava konuş mesaj at deseler almam.:)
Avedan cacık olmaz. Bir numara Turkcell, iki Vodafone... Vodafone son aylardaki ataklarıyla baya bi üye toplamıştır...
bugün aynısı bi arkadaşımın başına geldi ...mesaj göndermişler her yöne 1000 dk tarifesine geçtiniz diye..sözlüm aveada çalıştığı için direk beni aradı arkadaş bi sor bakalım diye...arkadaş hattından ya çok yada az konuşmuş o yüzden tarife değişikliğine gitmiş avea dedi...ama yapcağı tek şey var oda hattı hemen kapatsın daha fazla fatura şişmeden dedi..avea kadar dolandırıcı bir şirket görmedim...en iyisi turkcell valla...
SMS geldi diye hatırlıyorum bilgilendirme için.
taşucu silifke tarsus..bu sahil şeridinde avea dan nefret eden 100.000 kişi bulabilirim :D:D:D gerçekten insanı sinir ediyo mesaj atarsın gitmez konuşmalar kesik kesik.. turkcell aldım kendime bu yüzden aveamda duruyo ama çünkü konuştuğum insanlar vazgeçemiyo aveadan :D en güzeli çift hatlı tel alıcaksın istediğin zaman istediğini kullanıcaksın ben öyle yaptım gayette memnunum :)
benim daha gelmedi ay sonunda gelicek ilk defa bakalim heyecanla bekliyorum :D
şimdi konuyu okudum hemen bu saatte yani 03.30 aradım müşteri hizmetlerini sizde öle bişey yok dedi
siz devam konuşmaya dedi ama fatura dedim geçen ay 69 ytl bu ay 71 ytl ne iş dedim o geçen ay dedi açılmaydı dedi ii dedim bu saatte beni korkuttunuz beee
Bende bu ay Avea sınırsız tarifeye geçmeyi düşünüyordum ama bu yazılanları okudukdan sonra ne yapıcağma karar veremedim .
Tek seferde görüşme bitene kadar günde 1-2 sefer konuşma yapıyorum ve diğer aramalarım gelen ve giden en düşüğü 3-5 dakika oluyor. Sizce nasıl bir tarife kullanmam lazım?
avea iyice suyunu çıkartmaya başladı. ilk bir hat aldık abime kullandı bir ay, kampanyanın ilk çıktığı zamanlar.sonra bir tane ben aldım bir tane babam aldı bırer ay arayla.Geçtiğimiz hafta sonu abimin kullandığı hattı 1000dk. tarıfesıne geçirdiklerini belirten bi mesaj geldi haliyle insan sinir oluyor yedikleri küfürleri hakediyorlar. Bakalım bekliyoruz birer ay arayla aldıgımız hatlar aynı sekılde tarıfe değiştirecekmi kendiliğinden.
birde hiç 69 lira geldiği olmadı bize nedense :S
10,000 dk günde ortalama 5,3 saate tekabül ediyor bir insanın günde 5 saat konuşması biraz zor bişey konuşanlarımız mutlaka vardır bende zamanında konuşuyordum fakat buna rağmen milleti böyle kazıklamaya çalışıcaklarsa büyük olay çıkar ben kullanıyorum gecen ay 66,65 gelmesi gereken fatura için aradım müşteri hizmetlerini 85 lira faturam oldugunu söyledi sebebini sordugumda herhangi bir müşteri hizmetleri banka vs 444 ile başlayan destek hatlarının başına alan kodu ile aramak gerektiğini aksi takdirde ekstra ücrete tabi olacağını belirtti şimdi telefonu çekinerek kullanıyorum açıkcası bakalım ilerleyen günlerde ne olacak..?
ben bugun baya bı gorustum musterı hızmetlerıyle eger haberlesmek maksadından cıkar ıse abone haber verılerek baska bı tarıfeye atabılıyoruz dıyor, buna neler dahıl mesela aranarak kontor kazanan bı aboneyı haddınden fazla aramak her zaman konferans yapıp coklu gorusme bunlara cok dıkkat edıyorlar ve baska bı tarıfeye gecırecek ıse abonesını daha evvelınden sms sayesınde abonesıne bılgı verıyor. Sohbet hatları, sms ve 500 yapıp musterı hızmetlerını ararsan ayrı ucretlendırılıyorsun, ama 212 444 1 500 ıle ulasırsan tarıfendekı dakıkalardan gıdıyor suan ıcın mantıklı geldı ama tabıkı fatura gelmeden tam bısey soyleyemıyorum suan ıcın sıkıntı yok gıbı ;)