Herşeyi açık açık söylemek gerekmiyor yaw :)
Printable View
hay masallah....bence renklı balonların ıcıne su doldurup ajdardan nane sarkısı eslıgınde uzerlerıne dogru at bu sıradada arkadaslarını ayarla emo kılıgına gırıp hemen senın arkanda converslerının fotograflarını ceksınler...adam gercek anlamda bı sok yasasın nasıl???
bu arada dengesiz dengesiz gezip patlamak moda
Ada kentin oralarda bitane var göbeklerde falan yan yan dönüyo baya da fren sesi egsoz sesi ortalık yıkılıyo ama arbayı net göremedim kırmızıda olabilir gece geç saatlerde milletin yüreğini kaldırıyor. O olabilir belki
Arkadaşlar araç C5 değilllllllllllllllllllllll araç C6 Z06 dırrrrrrrrrrrrrrrrr.
burda flım kopmus :D
Baya yaratıcı fikirler var yaw , örğrencek şey çok bu corvette sayesınde :D
Adamla aynı sitede oturuyorum aynı akşam iki tane sarı corvette aynı kavşakta patladıysa dicek bişey bulamıyorum artık abi daha nediyim yani.
Olay şu adam arabayı satıyor çantayla parayı alıyor ve son bir tur atmak istiyorum müsadenle diyerek arabaya biniyor git gel gazlarken patlıyor benim bilgim bu ve aracın plaksıda 34 BYE 25
Sende benim gibi adama kaçtane sarı Z06 var diyosun teessüf ederim yani abi sağol:D:D:D
bahçeşehirdede cok geziyodu gürül gürül bye sarı corvette orjinal jantları yoktu üstünde yanlıs hatırlamıyosam
Konu kapanmıştır sanırım.
e ama konu başlığı patlayan c5 di
bu c6 :)