Bencede neler içti allah bilir
Ya dedim ki forumdan tanıdık filandır anlatmayayım ama....
Böyle de oturulmaz ki direksiyona be birader![]()
binaların yoğun olduğu, sessiz sakin ortamlarda o saatlerde gaza basmak da ne demek ya , ben dizelin sesi o saatte milleti rahatsız eder die basamıyorumyuhh diorum ya.. bi de süper oldu diolar he ? tam şerefsizlermiş... bi de bizim semte yakışmayan hareketler bunlar
![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
Ya böyle zengin züppeleri iste kendini bi b.. zannediyolar altında corvet kafaları çekip çekip ona buna zarar veriyolar kim bunlar ya ne yaptıklarını zannediyolar orda yol kenrında benm arabam dursa nolcak yada yoldan gecen yürüyen bi vatandas olsa nolcak allahından bulsun gavat..
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Cadde filmininin sahnesinden fırlamış olabilirler mi ? acaba. Alkolün etkisi muhtemelen.
Allah belamı versin aynı şeyi film bitip başımı yastığa koyduğumda ben düşündüm.
O yere 2-3 dk da olsa parkedip sigara filan alıyorum. Durduğumuz yer Tayfun
çok iyi bilir. Benim arabama patlatsa öyle bilmiyorum ne yapılır o psikolojiyle ....
Dalar patlatırmısın, çeker vururmusun orasını Allah bilir.
fakir ama onurlu olmak mı?
yoksa zengin ama züppe olmak mı?
![]()
Dün eşmle çekmecede dolaşıyorum zaten bu aralar mimliyim evde stresten uzak durmaya çalışıyorum. Atirus'un yanındaki yol tek şeritli son 7-8 aydır tek şerit yaptılar o yolu. Yolun sağ tarafında 10-12 araba bekliyor yavaş yavaş ilerliyorlar sonra aklıma geldi ya burası tek yön niye bekliyorum diye çıktım sola yolun sonuna kadar geldim. Dönüş yapacağım karşıdan terse giren bi araçla karşılaştık. İçinde iki tane dingil dedim gezmeye çıktık hafiften yol vereyim geçsinler. Baktım camı açık gayet sakin bi şekilde terse gidiyorsun burası tek yön dedim sürücü bişey demedi yanındaki böle p.ç ağzıyla hadi yaaa yaptı hafiftente ilerlediğimizden ben geri dönüp laf edemedim ama ağzının içine soktum egsozu.
Durup dururken sinirlenmemiz sebeninide orda bulunan çekmece haklı çekti. Bina arasında düz borulu bi vtec siz düşünün.
Düşündüm ben böyle düz boru egsozla dolaşırken hep dikkat ederim 1 dakikada sinir olup yıktım ortalığı şimdi biri bana ulan serseri dese ne derim.
Ben bu arkadaşların kim olduklarını da az çok tahmin edebiliyorum da !
Emin olmadığım için kimseyi karalamak istemem![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)