Yaşlı işi bu tür araçları hiç beğenmiyorum bence daha sportif araçlara yönelebilirsin Corolla,civic, (0) accent era start modeli , ben olsam orta sınıflarda bu araçlara yönelirdim
Printable View
Yaşlı işi bu tür araçları hiç beğenmiyorum bence daha sportif araçlara yönelebilirsin Corolla,civic, (0) accent era start modeli , ben olsam orta sınıflarda bu araçlara yönelirdim
opel omegalara baktınız mı ? parça fiyatları da uygundur..
Renault laguna nasıl olur?
laguna olur vectra olur avensis olur. babalara iyi gider böyle büyük araçlar.
2003-2004 model fiyatları 27-28k tl arasında fiyatlar var eğer zorlamazsa bütçe açısından 1.6 olarak çok kasvetli değil, o konfor için kullanılır bence :)
onun dışında biraz daha uygun fiyatlı ama bu sınıfa hitap eden hem parça hemde ileride sıkıntı çekmeyeceğin opel vectraya yönelebilirsin..
bu arada passat model eski km şöyle böyle denilen araçlarda bir çok aracın 2005-2008 model yılları arası satılan özelliklerinin çoğu highline da std olarak sunulmuştur ve hala o yaşına rağmen bir çoğuna taş çıkartır. :)
bence siz pazar günleri kurulan oto pazarına gidin bütçenize uygun gönlünüze yatan begendiğiniz aracı alın binin madem baban kullanacak yürümesiyle felan pek bi alakası olmayabilir donanım istiyorsan passat güzel bir arac yanı sıra a4 cok dolu bir aractır fazlasıyla tatmin eder..