sigara içilmiş mi? hehehheh
benim de dökülüyor. gittiği yere kadar. sonra ektirecem...
Printable View
sigara içilmiş mi? hehehheh
benim de dökülüyor. gittiği yere kadar. sonra ektirecem...
Kafayı koyduğum her yastıkta 15-20 tel saç bırakıyom kafayı yıkarken bu iki katına çıkıyo kel olmam gerekirken saçlar dahada gürleşiyo:D
günde 15 20 tel saç dökülmesi normaldir diorlar.. benimde böyle bi sorunum vardı aşırı derecede dökülüodu. yastıgım masam klavyem aklınıza gelebilecek heryerde sacım vardı. şampuanların hepsini deneye deneye bi hal olmuştum en son duru şampuanda karar kıldım dökülmeyi ciddi derecede bıçak gibi kesti.. tavsiye edebilirim yani.. ama saç dökülmesinde ortam koşulları kadar genetikte etkili..yani bazen nede yapsanız fayda etmeyebiliyor..
bephanten serum + bemiks serum + badem yağı ile saça masaj yapıp yarım saat kadar beklememi daha sora yıkamamı söyledi kuaför. demeyi düşünüyorum. haftada 1 kere yap 1 ay sonra renginde telinde canlılığı fark edersin dedi. dökülmeyide azaltır dedi. benimde saçlarım ince telli ve tam üstü esenboğa gibi açıldı.
minoxil diye bir ilaç var ben 2 aydr kullanıyorum etkısı olmaya basladı.ama bu ılacı omur boyu kullanmak gerekıyor cunkı bıraktıgın zaman dokulme yenıden baslıyor. fıyatıda 50 tl kutusu .1 ay gıdıyor sadece sprey sabah aksam sıkıyosun kafana .ama sakın kullanırsan taklıtını alma. MİNOXİDİL taklıt olanıdır. MİNOXİL gerçek olanı. zaten gercek olanı eczahanede dıgerı el altından stılıyo.saglık bakanlıgının onayladıgı tek urun bu mınoxil dedıgım mavı kutuda erkekler ıcın olan ı
yuzeysel kullanilan hic bir sac urunu dokulen saci cikarmaz. bioxin revigen bioblas vs. gibi urunler sadece dokulmeyi yavaslatir sadece o kadar.
dokuldu saclarım napayım sımdı :D
bioksin kullandım askerdeyken dökülmüo gibi geldi ozamnlar ama askerden sonra bıraktım döküldü kel kaldım :D
yaglı saçlar için olanını kullanıorum..
http://www.kozmetikdepom.com/images/.../686_kucuk.jpg
sunroof iyidir :d maden olan dağda ot bitmezmiş :D
saç dokulmesı dıyınce bnm syluceklerıme kulak vermen gerekir :)
ben çok ugrastım dokulmesını engellemek veya saç cıkartmak ıcın...oncelıkle bıoxcin le başladım hiç bir faydasını goremedm..bunu 3 kür kullandım bu arada hep saçlarım dokulmeye devam etti...yiyecek içecek istedigine dkkat edersen et dokulecek saç durmuyo kesınlıkle dokuluyo...propecia die ilacı onermısler o gecıcı olarak saçları ayakta tutar sonra bıraktıgın an çat diye bi anda öyle bi dokulur ki butun pıskolojın alt ust olur onun cıkardıgı saçlar canlı tuttugu saçlar hıcbırı senın sacın deildir...ilaç hap vırrık cırrıkdan sonra...
en son cozum mezoterapi dir...seansı 150 ytl olmak uzere ilk ay 4 seans 2.ay 2 seans 3.ay 2 seans 4.aya geçince 6 ayda bir olarka mezoterapi yapılır...bunları yaptırdım....para harcamaktan başka hiç bir boka yaramadı...yine dokulecek saç durmadı...bunun tek cozumu var o da kesınlıkle saç ektirmektir...vede kesınlıkle bnm saçım dokuluyo diye takmamak stresten uzak durmaktır...dokulurse dokulsun umrumda deil mantıgıyla hareket edersen bu pıskolojı cok cok onemlıdır gerçekten dokulmede yavaşlar ve de dkkat etmedıgın için kısa zmnda dokulen saç hiç moralini bozmaz.. :)
son çare saç ektirmektir..bırak dokulen dokulsun bu arada saç ekiminde tıp son sürat ilerliyor...emin ol 10 sene sonra şu anda saçım dokuldu napcas diyenler gulcekler hallerine cunku kopyalama işlemi çıkınca istedigin kadar saç senın olcak...şu anda bnm hair line clinic die gittigim yer de tanesini saç ekilecek yerine baglı olarak 2 ero yla 4 ero arasında fiyatlar deısıyo fakat şu an iyice ucuzlatmş doktorlar bulunmakta...bu saç ekim işlemini bi izlesen seanslarının kac saat surdugnu ne zorluklar cekıldıgını, o doktorların bu işi o paraya nasıl yaptıgına şaşırırsın bu nedenle ben pek guvenmıyorum saçların dokulsun dert deil emin ol ki 5 lırayı gömünce 10bin tel saçın olcak :)
önce güvenilir bir dermatolağa göstermekte fayda var.
sonuçta herkesin saç dökülmesinin sebebi aynı değil.
çeşitli vitamin takviyeleri bile derdinize derman olabiliyor, olay sadece şampuanda bitmiyor:);)
heh bu arada şampuanla ilgili şeyleri eklemeyi unutmusum...şampuan hiç bir işe yaramaz diyebilirim..şampuan kımyasal bı maddedır ve tum kımyasal maddeler saça gerçekten zarar verir şampunanın amacı saçı temizlemektir bu nedenle en iyi şampuan saça en az zarar veren şampuandır bu da sebamed in every day shampoo yada dalin bebe sampuanı iş gorur dierlerine bol bol para vermeye hiç ama hiç gerek yok hepsı hikaye...
aynen içerden olan bişeye dışardan etki edemezsin..saç dökülmesinin sebebi de içerde;) bu ilaç ciddi canlandırıyo saçları dökülmeyi de çok durduruyo ama pahalı meret.. bu aralar param yok almadım ama kullandığım dönemlerde de bahsedildiği gibi bi sıkıntı yaşamadım:rolleyes:
tünay yarıldım yorumuna buarada :D
bioxin kullandım eskiden düzenli kullandığında dökülme azalıyor.
bugün haber7.com da ramazanda agız kokusunu geçirme yöntemleri vardı ordaki bi doktor saç ile ilgili şu cümleyi kurmuş ;
Dr. Polat, saç dökülmesine ve saçlarının yeterince canlı olmadığını düşünenlere cevizin kuru ve yaş kabuğunu öneriyor.
Polat, 20 tane cevizin sert kabuğunu 1 litre suda 10-15 dakika kaynatarak elde edilen suyun saç durulamasında kullanılması
durumunda, saçların dökülmesinin son bulacağını belirtiyor.
Taze cevizin yeşil kabuğunun az suyla kaynatılması sonucu macun elde edileceğini anlatan Polat, bu macunun da saç maskesi
olarak kullanılabileceğini kaydediyor.
slm
saç dökülmesinde kullanılan tedavi yöntemleri kişiden kişiye farklılıklar göstermektedir arkadaşlar.benim kişisel tavsiyem shen-min tb. en az 3-6 ay arası tüketilmesidir.ilk kutuda pek farklılık olmasada 2. kutudan itibaren ciddi bir güçlenme 3. kutudan itibaren saç miktarının artışı genellikle hastalardan aldığım tepkilerdir.ekonomikk durumunuz el veriyorsa
yarayan güzel bir şamp. ve solüsyonda kullanmakta yarar var.
ayrıca saç diplerini bir uzmana gösterip yağlanma,dermatit vs.tarzı bir hastalık varsa
öncelikle bu sorunu halletmek gerekli.
hıc aranızda minoxil kullananınız yokmu ?*
bi eczacı arkadaşım tavsiye etti geri dönüşü çok iyi dedi bende aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum fark edicek gibi görünüyo bide gaza gelip kafayıda kazıttım 2 kere faydası var gibi 2-3 kutuda fark edeceğini söyledi yanlız ,sadece kullanımı biraz dertli kafayı yağlı yapıyo günlük yıkıyorum bende sorun kalmıyo, birazda psikolojik galiba bu meret saçım dökülüyo eyvah dersen gerçekten dökülüyo saçınla barışık yaşamakta fayda var. Bi sürü kel insan var kazıt gitsin alışıyo insan farklı oluyo baya
siz biraz şunlara bakın ;
-dht hormonu
-propecia vs proscar
-%5 minoxidil
-arak
-ketoral
detaylı bilgiler için www.cilthekimi.com a bakın .. yani oranın forumuna. ben saçımı güçlendirmek için bu arak ı kullanacağım mesela. ve gozlerimle şahit olduğum bir olay var ki bu arak ve proscar ı kullanan bir arkadaşımdan şuan resmen siyah siyah saç çıkmış durumda.
neyse siz o foruma bakın zaten fotolarla gerçek sonuçları görürsünüz.
Minoxidil, bu tarz spreylerin içindeki etken maddedir. Bu maddeyi kullanan ilk ürün Rogaine'dir.
http://www.rogaine.com/men/about-rogaine/faq
"Men’s ROGAINE® Foam and Men’s ROGAINE® Extra Strength Topical Solution both contain 5% minoxidil—the only FDA-approved active ingredient that is clinically proven to regrow hair. "
arkadaşlar cok aşırı olmamalk kaydıyla benimde tepemde bi seyrelme vardı eğitim gibi bisey aldım sayılır meraktan, ayrıca annem eczacı ordan da bilgim var:)erkek tipi saç dökülmesi denilen olay AGA Hormonun etkisiyle olan bi dökülmedir.M şeklinde dökülür.bioxcin denilen kürü bende kullandım saç kalitesini arttırıyor.sac çıkışı yok beklemeyin sadece dökülme durması ve sac kalınlaşması ama faydası var:)
tepe dökülmesinde en en en en en en iyi losyon % 5 LİK minoxidil içeren ROGAİNE FOR MEN. 1 kutuyla(3 aylık) kesin gözle görülür tepe sıklaşması kullandım cok da eminim.tabi demir para büyüklğünü aşmıcak sekildeyse yannız açıklık.
herşeyden öte içerden desteklenmedikçe dışardan losyonların etkisi çok az.H vitamini yani ek olarak BİOTİN hapı alcaksınız keratin yapısını topluyor.zarasız bitkisel:):)
sormak isteyenlere yardımcı olurum elimden geldiğince
Eczaneden Proscar alacaksınız. Sonra hapları ciletle 4 eşit parçaya bölüp, hergün 1 adedini içeceksiniz. Bioksin mioksin hikayedir, para tuzağıdır. Şampuan, jöle, şapka takmak vs saçları dökmez...
jöle şapka saçı dökmeye tetikler.jöle kalıntıları deri yapsını tıkar hava alamayan deri sacını döker.şapkada ise havasızlıktan dolayı dökülür.
tetiklemez arkadaşım... havasızlıktan dolayı saçlar dökülseydi dışarıda fırça saçlı evsiz-perişan adamların saçları dökülürdü.. adamlar yıllardır yıkanamamaktan dolayı saç derileri tamamen kirle kaplanmıştır...
:D :D saç dökülmesi genetik bir olaydır.. özellikle erkek tipi saç dökülmesi...
saç dökülmesinin genetik oldğunu biliorum,, deminki yazımda yazdım da zaten:):)sac dökülmesi cilt problemidir.cilt nefes alamazsa gayette dökülür bunu askere giden bazı arkadaşlarda yaşamıştır..benim ananem kafasından bir sikayet yaşamıştı yaşlılığından dolayı basını sıcak tutması gerekti.1 sene kafasında örme şapka ile dolaştı ve 1 senede belli yerler belli seyrelmeler oluştu:):)herneyse konu o değil yapılacaklar
http://www.cumartesicafesi.com/compo...-yanlilinenler
Hollywood starlarının doktoru olarak da bilinen Dr. Khadavi, halk arasında saç dökülmesi ile ilgili yanlış bilinenlere de açıklık getirdi.
- Jöle kullanmak saç dökmüyor. Sadece saçın yıpranmasına neden oluyor.
- Mevsimsel saç dökülmesi diye bir şey yok.
- Yetersiz beslenme kel almaya neden olmuyor.
- Şapka kullanmanın saç dökülmesi ile ilgili hiçbir ilgisi yok
- Saç dökülmesinin neden %95 oranında genetik. Bu gen babadan olduğu kadar anneden de çocuğa geçebiliyor.
- Saç dökülmesi %5 oranında kullanılan ağır ilaçlara, yaşanılan çok ağır depresyonlara bağlı. Bu tür saç dökülmesinde de saç tekrar çıkabiliyor.
peki arkadaşım :):)ben ne desem sen bir yazı koycan önüme tamam diyorum:)
DHT(dihydrotestosteron) saç döker o yüzden fazla ise dökülür normal ayrıca genetikte ne varsa o malesef anne ve baba faktörü...anneniz ve babanızın saçları seyrekse sizinde yavaştan dökülmeye başlıyor...Ayrıca DHT türevi testosteron kullanan saçları dökülen arkadaşlarım var onlarda ketoral şampuan kullanıyor tavsiye ederim ketoral şampuan saçların dökülmesini yavaşlatıyor..
Boşuna buzlu bademler,bepantane kremler denemeyin fayda etmez :)
bioxin restorex bunları kullanırken guzel ama bırakınca tekrar başlıyor
placenta şampuan tavsiye ederim bugüne kadar kime verdiysem %90 fayda gördü hem fiyat olarak uygun hem bitkisel agırlıklı
benim önce tepeden açılmaya başladı şimdi de M tipi dökülmeye başladı :) eğer önlem almassam tahminimce 1 sene sonraya net kelim :)
Bide işin ilginç tarafı son 1 aydır saç derimde inanılmaz bi kuruluk olmaya başladı ve kaşıntı yapıyor,kepek gibi ufak ufak dökülüyor.
Burada bi ton ürün yazılmış,ben çok ürün değiştirmeden en iyisini ve en etkilisini kullanmak istiyorum.
Sizce bu hangisi ?
saçlar dökülmeye başladıysa bunun önüne geçemezsiniz kullandığınız ilaçları eninde sonunda bırakmanız gerekicek cünkü hergün ilaç almanızda doğru değil sonuç olarak saç ekimi yaptırmanız gerekicek
konunun üzerinden 1 yıl geçmiş cevap yazan herkes ben dahil saçlardan yoksun kalmak üzereyiz :D
çam terebentin dök kullandığın şampuana kokusu biraz ağır ama 2-3 ay içinde gözle görülür artış oluyor...