Söylediklerinize bazı konularda katılıyorum. "Bu iş çok zor. İçinde olan anlar ancak." Bu sözüde sizlerin yorumlarındakileri bana önceden söyleyen Ayberk arkadaşımıza söylemiştim. Çalıştığım dergiye o da dahil olunca söylediklerime katıldı. Biz dergilerin her zaman başarılı bir grafik izlemesini istiyoruz. Ancak kaliteli araçları olanlar dergiye çıkıp reklam yapmak istemediklerini söylüyorlar. Kendilerine göre de haklılar. Ancak bu neden sonuç ilişkisidir. O güzelim araçlar çıkmayınca yerlerine aynı body kitlere sahip araçlar çıkıyor. Fiber tamponlara aerodinamiği sağlıyor yazmadım bugüne kadar ben :) Ancak yazanları gördüm. Orijinal body kitler ise (yurt dışından getirtilen) defalarca testten geçiyor ve asıl aerodinamiği sağlayan onlar oluyor. Farklı araçlara tüm dergiler ellerinden geldiğince yer vermeye çalışıyorlar. Ancak o araç sahipleride (sözüm meclisten dışarı) inanın 1 milyon tane şey istiyor. :) Yok kapakta çıksın yok poster olsun yok 8 sayfa yapın. İşimize karışan çok kişi var kısaca. Kardeşim bu işi bizden daha iyi yapabiliyorsan ne duruyorsun dimi? :) Olay lafla değil icraatla dönüyor. Bana mesela aranızda gıcık olan ve her ay çalıştığım derginin tanıtımını yaptığımda tepkiler gösteren kişiler var. Onlar kendilerini bilirler :) Ama biliniyormu ki bu dergiler sayesinde bu sektör ayakta duruyor. Bu kadar yaygınlaşma aşaması başka hangi iletişim aracıyla sağlanıyor sizce? Bizler tüm forumları, tüm firmaları korumazsak, yeni organizasyonlar düzenlemezsek bunu kim yapıcak? Bu konuda sizlerin desteğide gerekiyor. Üstüne basa basa söylüyorum. Tuning sektörünü forumlar ayakta tutuyor. Bu forumlara her gün yeni üyeler kayıt oluyor. O insanlara modifiye bilgisi forumlar sayesinde aktarılıyor. Kelimenin tabiriyle gaza getirilme aşaması forumlar sayesinde oluyor. Dergilerde bunun bir parçası kısaca.