gecmıs olsun dragon
Printable View
gecmıs olsun dragon
çok geçmiş olsun
trafik şakaya gelmez dikkatli olalım arkadaşlar. Yarın ne olacağımız belli değil
Efecim çok geçmiş olsun . En kısa zamanda eski sağlığına kavuşman dileklerimle
gecmis olsun
acil şifalarr
geçmiş olsun acil şifalar.......
geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Allah acil şifalar versin.
Çok Çok Geçmiş olsun.
Bir an önce sağlığına kavuşursun inşallah.
çok büyük geçmiş olsun allah korumuş inşaallah en kısa zaman da eskisinden daha iyi ve sağlıklı şekilde direksiyonuna geçebilir...
geçmiş olsun efe hiç haberimiz olmadı ya
geçmiş olsun... tez zamanda düzelir inş...
çok geçmiş olsun en kısa sürede eski sağlığına kavuşur inşallah..
Geçmiş olsun Efe uzuldum dkkatlı olmak gerek Allah korumus..
çok gecmis olsun acil şifalar.
cok gecmis olsun...
geçmiş olsun yawru üzüldüm ya dikka et kendine :(
büyük geçmiş olsun
geçmiş olsun allah korumuş..
geçmiş olsun. ramazan ayında daha dikkatli olmak gerekli.
geçmiş olsun acil şifalar
geçmiş olsun acil şifalar kardeşim
efecim çok çok geçmiş olsun allah korumuş,bir an önce iyileşmeni diliyorum :(
kardeşim büyük geçmiş olsun...biraz önce telefonda konuştuk sesi çok iyi geliyordu en kısa zamanda yanına uğriycam efecim....
Geçmiş olsun .
geçmiş olsun,allah beterinden saklasın.
Şimdi görüştüm daha iyimiş. Hepinize selamları var.
büyük geçmiş olsun...
Geçmiş olsun.Allah acil sifalar versin.
Efe geçmiş olsun...
allah acil şifalar versin efe..
ohh iyiymişsin de..
Geçmiş olsun.....
sayın abilerim ve arkadaslarım yemin ederimki şuan aglamaklıyım beni çok duygulandırdınız ve utandırdınız.konuşmadıgım tartıştıgım kişiler bile iyi dileklerde bulunmuşlar. istanbuldan,ankaradan hataydan gebzeden izmirden birçok abiöm arkadasım aradı ALLAH RAZI OLSUN ŞU MÜBAREK GÜNDE HEPİNİZDEN...
burda kimseye hız yaspmayın cartcurt sosyal mesaj vermicem ama sunu ögrendim,
biz ne kadar iyi sürersek sürelim karsımıza insan kılıklı canavarlar çıkıyor...o yüzden iyi sürüyorum demenin alemi olmadıgını canlı canlı ögrendim gördüm...
sabah trasımı oldum 7:30 sularında evden çıktım anayolda sol retitten 80-90km hızla giderken tali yoldan tam yola paralel olarak dik şekilde çıkan çöp kamyonunu gördüm...önceden göremedim sebebi: bilenler belki vardır tam bulvara yakşalaşırken viraj vardı sabahın erken saati olması çöp kamyonunun sagına soluna bakmadan nası olsa bugn pazar yollar boş oldugunu zannetti...bende karşımda koca kamyonu gördüm ama çift seritli yolun 2 seritini birden kapatmış kaçma sabsım yoktu tam koca yolda ortasından vurdum...sonuç olarak araba pert bende bacagı kırdım falan filan...raporda yüzde80 çöp kamyonuna banada aşırı hızdan yüzde20 yazdılar sikayetçi oldum...fazkala uzatmayım
hepinize iyi dileklerinizden dolayı tsk ederim tekrardan
imzama dikkat :D
len efe kefeni yırttın :D :D sana kimin nazarı değdi ben biliyorum :D :D
geçmiş olsun :(
msn e gel sen bı :)
valalhi sevindim adına efe sapasaglam yazıyorsun yaa :)
bu arada bir iki lafına da deginicem, gerçekden bizler herne kadar iyi arac kullansakda karşı tarafımızdaki şöförün nasıl arac kullandıgı daha önemli derim herzaman kendinize güvenin ama karşınızdakine güvenmeyin..
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede iyileşirsin
Geçmiş Olsun.