dragon07 Nickli Üyeden Alıntı
sayın abilerim ve arkadaslarım yemin ederimki şuan aglamaklıyım beni çok duygulandırdınız ve utandırdınız.konuşmadıgım tartıştıgım kişiler bile iyi dileklerde bulunmuşlar. istanbuldan,ankaradan hataydan gebzeden izmirden birçok abiöm arkadasım aradı ALLAH RAZI OLSUN ŞU MÜBAREK GÜNDE HEPİNİZDEN...
burda kimseye hız yaspmayın cartcurt sosyal mesaj vermicem ama sunu ögrendim,
biz ne kadar iyi sürersek sürelim karsımıza insan kılıklı canavarlar çıkıyor...o yüzden iyi sürüyorum demenin alemi olmadıgını canlı canlı ögrendim gördüm...
sabah trasımı oldum 7:30 sularında evden çıktım anayolda sol retitten 80-90km hızla giderken tali yoldan tam yola paralel olarak dik şekilde çıkan çöp kamyonunu gördüm...önceden göremedim sebebi: bilenler belki vardır tam bulvara yakşalaşırken viraj vardı sabahın erken saati olması çöp kamyonunun sagına soluna bakmadan nası olsa bugn pazar yollar boş oldugunu zannetti...bende karşımda koca kamyonu gördüm ama çift seritli yolun 2 seritini birden kapatmış kaçma sabsım yoktu tam koca yolda ortasından vurdum...sonuç olarak araba pert bende bacagı kırdım falan filan...raporda yüzde80 çöp kamyonuna banada aşırı hızdan yüzde20 yazdılar sikayetçi oldum...fazkala uzatmayım
hepinize iyi dileklerinizden dolayı tsk ederim tekrardan
imzama dikkat :D