bi arkadaşım burayı düşünüyoda, bu uzaktan öğrenimle ilgili bildiğiniz bişe varsa yardımcı olursanız sevinirim, internetten bulabildiğim kadarını bende anladım ama sanırım yardıma ihtiyac var yinede
şimdiden teşekkür ederim![]()
bi arkadaşım burayı düşünüyoda, bu uzaktan öğrenimle ilgili bildiğiniz bişe varsa yardımcı olursanız sevinirim, internetten bulabildiğim kadarını bende anladım ama sanırım yardıma ihtiyac var yinede
şimdiden teşekkür ederim![]()
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
ben uzaktan takılıyorum..
dersleri pc başında görüyorsun..devamsızlık diye bişey yok kafana göre istediğinde gir istediğinde girme ama canlı dersler oluyor hoca webcamdan ders anlatıyor onlara girersen bişeylr kaparsın...sınavlar okuluna göre pc başından yada okulda oluyor ama vizeler pc başı final ve bütünlemeler okulda olur genelde..
başka sormak istedikleriniz varsa sorun cevaplarım
eyvallah dostum sağolasın, yeterli bu kadarlık kısmı![]()
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
Bende istiorm gelecek sene baktim maltepe uni. bilgisayar programciligi var. fiyatta makul bence.gidip okulla konusmak lgzm duzgun bilgi için.Birde 2 senelk uzaktan egitime başladignzda askerlk durumu noluyo acaba bilen varmi ?
Bende uzaktan okuyorum mersindeBizimde vizeler internet üzerinden,finaller okulda oluyor...
Kimi okulda canlı olarak ders var kiminde yok mesela bizimki...Sadece dandikten bi video cekiyolar basit basit biseyler anlatıp kaydediyolar...Sende bu dersleri videoları vs bilgisayarına yükleyip istedigin zaman istedigin yerde izleyip dinleyip calısabilion devam zorunlulugu diye bisey yok...Tek önemli olay sınavlar...
Nasıldır diye sorcak olursan...Sakarya bi cok konuda iyidir...Öğrencilerle ilgilenmeleri.Sistemdeki düzen ve işleyiş falan iyidir..
Mersin'i tavsiye etmem mesela sistemdeki aksaklıklar,hocaların öğrencilere yoluncak kaz gözüyle bakmaları,ilgilenmemeleri vs vs...
3 milyarmı :S:S hiç sanmıyorum 3 milyar olcagını..Mesela benim dönemlik 670+100 küsürdü...Diğer okullarında üç asağı beş yukarı bisey olur bence...
Farklı bölümler olarakta okullara göre farklılık gösterebiliyor...Mersin Üniversitesinde
Bilgisayar Programcılığı, Elektronik Teknolojisi ,Elektronik Haberleşme Teknolojisi ,Kontrol ve Otomasyon Teknolojisi , İşletme Yönetimi ,Eczane hizmetleri bölümleri var![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)