Elinize sağlık serhat kardeşimizin anısına olması güzel ama kapakta da ufakta olsa belirtseydin daha güzel olurdu diye düşünüyorum
Printable View
Elinize sağlık serhat kardeşimizin anısına olması güzel ama kapakta da ufakta olsa belirtseydin daha güzel olurdu diye düşünüyorum
Çok zevkli araçlarla dolu bir sayı gene. Büyük bir iştahla okuyacağım:)
gzeül bi sayı olacaga benziyor kapaktanda
Yine muhteşem bir sayı : ) İnşallah bir gün bu dergiye araba çıkartmak nasip olur bana : )
en sondaki bordo aracı at gerisi güzel :)
Yine güzel bir sayıya benziyor, tebrikler:icon_tup:
306 yıkar :)
Elleriniz dert görmesin her zamanki gibi harika bir sayı olmuş :) Bu sayıyı Serhat Arkadaşımızın anısına çıkarmanızdan dolayı ayrıca tebrik ederim.Allah rahmet eylesin...
ya sizi seviyorumda bu sayıda eskiye yönelik mekanlar ve araclar gördüm sanki :)
Yine çok şık görünüyor yarın alayım hemen EVO da iki ayda bir yayınlanıyor okunacak dergi az piyasada
Onurcum ellerinize sağlık
Senin scooterı ne zaman göreceğiz dergide ben asıl onu bekliyorum
bilmiyordum;) inşallah kardesım bıraz da o dergı ıcın cırpınmak lazım sımdı. İnşallah enerjimizi en iyi şekilde değerlendireceğiz. Bıraz daha farklı kulvar cunku. Fakat super sporları dırekt olarak mercek altına alıyoruz. Ustelık tunıng turkıyeden hıc bır sey yemeden;)
superr bir sayı olmush ellerinize saglık.
cıkar cıkmaz alıcam dergıyııı :)
ellerınıze saglık
Her zamanki gibi alıyorum ;)
olm siz kötü sayı yapmazmısınız:D:D
gene fenalarda :icon_tup:
güzel bir sayı olmuş ayrıca serhat arkadaşımızın hatırlanması da çok duyarlı bir davranış emek veren herkese teşekkürler.
çok güzel bi sayı olmuş ellerinize sağlık :)
öncelikle onura cok teşekkür ederim.dergi iceriği dolu dolu olmuş harika bir sayı hazırlamışsınız buarada özgünün yazısı yine yetişmedi sanırım?
simdi bayiye gelmis midir?
d&r larda oluyor