zonguldak'a servisin var mi_?
Printable View
o may gad :D nasıl olsa daha gelmez oralara akşam verim kargoya sabah elinde olur :D
bu bordo cıvıc yıne bır dergıye cıktıgında bayan ıceren cekım vardı yıne oyle hayırlısı ne dıyelım:)
hatunada deddim kötü alışkanlıklarım olarak bi alkol var bide Tunnıng TR. Bağımlısıyım abi bu sayıyıda alıcam :D:D
Mankenli çekimlerin maaliyeti ne kadar oluyor ;) Gerçi ilerde dergiye arabaya çıkardığımız zaman evli olmamak gerek :D
tune shop bölümü yok bu sayıdı.neden yer vermediniz?
valla benim arabam çıkana kadar almayacam dergiyi puhahahahhaha
hep arabacılar yalvarır abi arabamı dergiye çıkartın diye :) adamlar yıllardır kanka bitir çekelim resimleri diyo bi türlü çekemiyoruz çünkü bitmiyo :hehe:
Güzel sayı olmuş başarılar diliyorum :)
Bugun Carrefour'dan aldim dergiyi, cok guzel olmus elinize saglik :)
Kumburgaz meeting sayfasinda Red'e yer vermissiniz, sagolun : )
Bugün gelirken biri bana alırsa fena makbul geçer, daha yok burda:D
Ellerinize emeginize saglık kardesim ;)
Kapagı göremiyorum su an ama eminim iyidir, icerik hakkında da süphem yok zaten :)
Ooooo ikisi de fena kafa yapar :D
Genellikle mankenleri ya araç sahipleri ya da firmalar ayarlıyor. Bugüne kadar Tuning Türkiye tarihinde para vererek mankenli çekim yapıldığını duymadık. Bizim için amaç otomobili çekmek. Kızlı çekimi firmalar ya da araç sahipleri isteyince de kıramıyoruz tabiki. Ama asıl odak noktası her zaman otomobiller...
Tune shop bölümü stratejik bir konudan dolayı kaldırıldı. Bir nevi reklam verenleri korumak için de denebilir. Yeni çıkan ürünlerin haberlerini ilk sayfalardaki "Yeniler" bölümüne serpiştirmeye karar verdik. Tabi ki gerçekten ilgi çekicek olanlarını...
Bende malesef şimdi gördüm. :) Doktor, yandın sen :D
http://img141.imageshack.us/img141/15/44956000.jpg
2 e30 he :) mahş gerçekten ikiside bomba :)
Ef civic tampon ekiyle dahada şık olmuş valla :) güzel bir sayı olmuş eliniz sağlık :)
Dergiyi bulamadım Onur.Kozyatağı ve Ataşehir'e daha gelmedi sanırım?