Ondaki Kazma sahnesi daha iyiydi ama konu dahada berbat :D
Printable View
cinebonus da var :D 10 numara olmuşş ben gittim cuma akşamı gidin gidin :C
Bu 3D için sanırım özel salonlar var sinemalarda? Emin değilim de var mı anadolu yakasında merak ettim gideyim bi :D
hele şükür :D
güzel film olmuş 3D olduğu için sadece :) herşeyi geçtim başka nerde bu kadar gerçek şekilde üstünüze doğru uçarak gelen v8 görebilceksiniz ki :D
pistte gecen sahneler en begendigim sahnelerdi birde havuzda su cekilen kısma oturupta butun organlarının ..tunden cıkartan adamda kotu oldum,en kotu ölüm onunki olmus bence:)bidahaki fast & furiousu 3d cekmeliler bence :)
+1 Evet o sahneler güzeldi bir de tornavida sahnesi 3D gözlükle gerçek gibi oldu :)
öğlen gittim bende adamlar harbi rahatsız kimi nasıl öldüreceğini kime nasıl neyi nerde saplayacağını şaşırmışlar :D
su konuyu keşke acıp okusaydım hıc okumadan fılme gıttım, ben bırdaha ne havuza gırerım, ne yuruyen merdıvene bınerım nede oyle gırış kattaki mekanlara oturum ahuahau :D
bugun gıttım herseyıyle superdı:)
ya millet mantıklı olsaydı fılm olmazdı allah askına.fılmı gercekmıs gıbı kabul edıp ızleyın nıe kasıonuz kendınızı.anca ole zevk alınır
cidden böyle bi iki filma gitsen kompleksi problemli biri olur çıkarsın :D ne bu yaa :D
bazı sahneler çok abartılı olsada eğlencelik..keyifli bir filmdi..daha eğlenceliğini isterseniz soysuzlar çeteside tavsiye edilir..
güzel diyenler için gittim gördüm öncekileri kadar albenisi yok
ben gitdim cok eğlenceli sahneler vardı ama kesinlikle sevgililer günü katliamı gibi deildi o da 3d idi onda daha cok keyif aldım sadece filmin başındaki pistdeki sahneler güzel bide sinemada alev alev yanarken kül parçalarının sanki sinemanın içinde dolaşıyo gbi olması güzeldi onun dışında pek bişey yoktu zaten
3 d olmadan biseye benzemeyen bir film