Önümüzdeki 2 hafta ev taşınması var maalesef, sonrasındaki oyun zamanlarında haber verebilirsen çok sevinirim. Uygun zamanda mutlaka eşlik etmek isterim
Printable View
Bu mudur? Ucuzmuş baya. :)
Dediğin gibi parçalıyıp yollayabiliyolar mı diye sorıyım bi?
Jing Gong M4A1 Electric Airsoft Rifle ( DX ) / JG-AEG-FB6604 | WGC Shop - Airsoft Supplier
Tamamdır evren. Oyunlar 2 hafta bir pazar günü oluyor. Genelde katılım ücreti olmuyor, farklı mekanlarda da oyun düzenleniyor bazen 30-35 tl ücret oluyor. Onuda dernek makbuz karşılığı veriyorsun. Avrupa da ayazağında, anadoluda da ömerli, kundura fanrikası yada pendik taraflarında oluyor.
Görüntü olarak aynı ama bu full metal değil gördüm. Metal olmasının psikilojik olması dışında bir farkı yok gibi. Yalnız izmir gümrüğünde durum ne olur bilemiyorum. İstnbul a yollatman daha mantıklı gibi geliyor.
Şikayet üzerine kuzenimin evini bastılar terörle şubeden mp5 airsoft tüfek yüzünden:) haberiniz olsun.
göze filan gelse sorun olmuyor mu bu?
konu hortlatiyorum arkadaşlar yeni konu açmak istemedim.
istanbul için hala airsofta devam eden varmı?
aktif olarak 2015 başından beri merak sardım bende , şimdilik airsoft istanbul ile oynuyorum.
techturkeyden oynayanlar varsa bilecikteki oyuna gitmeyi düşünen varmi?
gezi parkı olaylarında iken polisin sıktığı plastik mermilere benziyor silahın sesi :D
ne olur ne olmaz dıye kenarda durur :D
http://s2.postimg.org/qs0gt62zd/1083...27479541_n.jpg
Bende set dizdim kendime ramazandan sonra katılıcam . Türkiye airsoft a orda olanlar varsa pm atsın banada
Daha yeni görüyorum. (1 seneden biraz fazla zaman sonra) Hatırladığım kadarıyla sabah 6'da sitenin güvenlik görevlisiyle evin kapısına dayanmışlar. Kuzenim durumu anlayınca izah etmiş silahların gerçek olmadığını ama birebir kopyası olduğunu söylemiş. Arabaya inmişler silahları göstermiş. Sanırım bırakmışlardı. Belki ifade vermiş olabilir. Hatırlamıyorum tam olarak şuan. Uçağa bile bindik bu olaydan sonra silahı bagaja vererek. Sıkıntı olmuyor aslında yani. Tamamen yanlış anlaşılmaydı.