Benimde türk vergi sistemi var çıkmış sorulara bakıyorum insallah bişeyler çıkar yarında yaparız. Birde lanet olası finansal yönetim var:(
Printable View
Benimde türk vergi sistemi var çıkmış sorulara bakıyorum insallah bişeyler çıkar yarında yaparız. Birde lanet olası finansal yönetim var:(
muhasebe uygulamaları asrın en kolay sınavıydı bi dahada öle sorular sormazlar geçtik inşallah ticaret hukukuda fena değildi onuda verdik sanrım yarına kaldı yor ile ite :)
bi büt dönemini daha atlattık :D
hukuk soruları fena değildi umarım şıklar doğrudur :D
Kalan iki sınavımıda verdim geldim:)hakkımızda hayırlısı insallah 4.sınıfa geçebilirim bu sene:D
Bana patladı sanırsam.. :D
14.30 da yönetim ve org. sınavına giricem hic gidesim yok :(
her sınıfı çifter çifter gidicem anlaşılan :p :)
Benim için aof bitmiştir :D Bu iki günkü bütünlemelere gitmedim. Bundan sonra da kayıt olmam. Zaten mezun olsamda dolabımda durmaktan başka bir işe yaramayacak.
tek dersten girdim bütünlemeye gecsemde 3üm gecmesemde ama insallah gecmisimdir de seneye ugrasmam bıktım usandım valla aöf stresinden..
2 kez aynı sınıfta kalınca sadece askerlik için problem mi çıkıyor yoksa okuldanda atılıyormuyuz?
Okul tecilini yapmıyor, yapmadığı içinde askere alınıyorsun.
okuldan atılma yok yaş ve tecil sorunun var ise askere alınıyorsun.
Kötü bi durummuş insallah bu sene geçerimde tecil işi falan çıkmaz:D Yaş sorunum yok gerçi daha hiç tecil ettirmedim kendim.
bugünkü sınav biraz kazıktı sanki istatistik ve iktisat teorisi :)
bide yeni kanun çıkmış dio bürolar diyelim ki 1.sınıfta kaldın tekrar ettin ve 2.sınıfa geçtin eğer 2de ilk senende yine kalırsan artık direk alıyolar diye duydum dorumudur bilen varmı?
öyle bisey varsa herkes kalır askere alınır sanmam öyle bir sey olacagını :)
wallaha 3 sene aynı sınıfı okuyan var.askere de götürmediler henüz ve yaşınıda coktan gecti...
Sonunda verdim İktisat Teorisini :D
Çıkmıs Sorulardan da Cıktı az çok.
Açıkçası cumartesi uygarlık tarihine girdim süper geçmedi kötüde geçmedi.. soruları bekliyorum açıklansın kontrol edicem 15-16 net gerekiyor..
Pazar ise cumartesi gecesi stres yaptım ve 3'e kadar çalıştım Davranış bilimlerine.. Sonra yattım 2 telefon kurmama rağmen saatide yanlış görerek okulun oraya gittimki ne göreyim saat 9:35 olmuş.. Almadılar iyice uyuz oldum çok moralim bozuldu desem yeridir bütün hepsi boşa gitmiş oldu ve böyle sakattayken maalesef tek derse kaldım ve davranış bilimleri gibi çalışmamıştım uygarlığa da :S.. İktisadı hiç söylmiyorum bile pazar günü olan 2 dersten birisiydi davranıştan sonra..
Uzun lafın kısası baya keyfim kaçtı şimdi daha bir stres oldum bakalm hayırlısıyla ne olacak..
İlgi alakana teşekkürler..
OFFTOPİC: arkadaşlar bu sene ÖSS girmemeiş bir öğrenci şimdi açıköğretime başvurabilir mi_?
Cıkan sorulara cevaplarıyla birlikte bakabildiğimiz bi yer varmı ?
sınavdan 2 gün sonra aöf sitesinde soru cevap acıklanıyor nitro.
Geçmiş olsun herkese :) bakalım sonuçlar nolacak :D
soru ve cevaplar a.ıklandı arkadaşlar e-öğrenme de. ben geçtim iktisat teorisinden 80 geliyo inşallah. artık son sınıfım. inşallah herkesin gönlünce olur
rica ederim,ya ben baktım 50 alıyorum ortalamama 48 düsüyor seneye kaldı bu ders.
ben bulamadım e-öğrenmede nereye bakmam gerek?
Aynen bende bulamadım nereye bakıcaz
e-öğrenme portalından
oturum ac
ordan fakülte sec kısmına sınav sonuçları yapın ondan sora dönemleri secin
Ya bu arada Eylülün sonunu bulurmu arkadaşlar sonuçların açıklanması sizce?
***** durumumdan ötürü maalesef stres içersindeyimde..