sabah okulun önünde kalabalık vardı diyorum ne iş :D
allah kolaylık versin geçersiniz inşallah ..
Printable View
sabah okulun önünde kalabalık vardı diyorum ne iş :D
allah kolaylık versin geçersiniz inşallah ..
son 4 saat ve ben hala burdayım :D
Herkeze başarılar arkadaslar :)
Girdik geri geldik büte 3 ders vaqrdı birinie kesin vermem gerekiyor araştırmalarıma göre..
2'ye atlamam için aynı sınıftan 2 kere kalan kişilerin askerlik tecilini okul kaldırıyormuş askeriyeye yazı göndererek askeriye çağrılmassan oku diyormuş.. Herşeyi geçtim bitirmek istiyorum umarım 1 derste olsa verir alttan kalan derslerle 2ye geçerizde önümüzdeki sene daha güzel olur herşey..
Herkese başarılar..
Bu arada 2 hafta sürüyormuydu bütlerin açıklanması arkadaşlar tam hatırlamıyorumda?
Girdik geldik öğleden sorna bidaha girecem bakalım :) herkese başarılar çok sıcak bide hava fena :)
sorularmı bıze gırdı bızmı onlara gırdık gorecez yarında gırelım:D dımı tymu
Girecez girecez yarında kaçarı yok full sınav :D
merak ettigim bir konu var belki bilen biri cıkar....şimdi ben 2 sınıfım ama altdan dersim var...1 sınıfıda 2 senede gectim....eger şimdi altdan dersleri veremezsem yani 1 sene daha kalırsam okuldan mı atılcam (2 sene kalanın okuldan kaydı silinir diye bişey duymustumda ) yoksa seneye yine harcı yatırıp 2 den yine altdan kalan derslerimle devam mı etcem...:confused:
herkese başarılar.
yok boyle bise benim 3. Yilim bi sorun yasamadim atmadilarda sadece askerlik sorunu cikiyor egerki asker ihtiyaci warsa 3. Yilinda goturuyorlar ihtiyac yoksa bise demiyorlar askerlik sorunu olmayanlar icin bise olmaz aof 7 yil hak weriyor bu 7yil icinde mezun olmak lazim
sorular nasıl arkadaslar?öğleden sonra bende gircem kısmetse.
walla biraz kazık gibi geldi tabi çalıçmamanında etkisi vardır genel muhasebe,genel matematik zordu hukuka giriş kolaydı
benimde muhasebe denetim var inş.kazık sormamışlardır gerci calıştım 16 soru yapmam yetiyor.herkese bol şans
O zaman şöyle bir soru sorayım..
Sakarya Üniversitesi Meslek Yüksekokul (2 yıllık) öğrencisiydim.. 2004 girişliydim.. 4 sene devam ettim ancak 4. senemde ikinci üniversite olarak açık öğretim sosyal bilimler (2 yıllık) kayıt oldum..
Ardından ilk senem başladı 4. senemde sakarya ünide devam ediyorud ama gitmiyordum.. Akabininde açıkta 1 senem bitti ve 8 dersin 5'ini verdim ve kalan 3 dersin 1 dersinden büttede geçemeyince bu seneye kaldım. Tabi açıktaki 1 senemin sonunda sakarya üniden kaydımı sildirerek açığı birinci üniye aldırdım.. Ve 1. sınıfın 2. yılında yani geçtiğimiz kışın başında birinci üniye geçtiğim bir kağıt ve formla askerlik şubesine gittim ve tecil işlemi yaptırdım. Çünkü bu tür geçişlerde kendimiz gitmemiz gerekiyormuş.. 2011'e kadar tecil oldum yani..
Bu sene devam etti ve yine girdiğim 3 dersten büte kaldım.. 1 ders vermem gerektiğini birkaç ay önce öğrendim. Askerlik tecil hakkım iptal edildiğini. Şimdi sorum;
Eğer geçemessem aynı sınıftan 2 sene okuyamıyıcağımdna (Araştırdığım kadarıyla) askerlik tecilim kalkıcak mı? Daha doğrusu 2011'e kadar ki tecilim ne olacak? Açıkçası 1dersten geçersem önümüzdeki sene hepsini vericeğime inanıyorum ve +2 okumak istiyorum..
Fikirleriniz nelerdir arkadaşlar..?
muhasebe denetim dersinin en kolay soruları sanırım bu yıl soruldu.hayırlısıyla mezun oldum diyebilirim.umarım diğer arkadaslarında iyi gecmiştir.hayırlısıyla aralıkta askere gidiyorum(:
Bu arada yarın tek ders SPK'ya giriyorum. Geçmiş 3 senenin ara deneme sınavlarında 36'da 32-33 çıkarıyorum. Final sınavlarında ise 36 soruda 26-29 arası. Almam gereken puan ise 50, 18 soruya tekabül ediyor. Umarım aynı performansı yarında gösterir mezun olurum.
tek dersten girdim bugün muhasebe uyg. e-öğrenmedeki denemelerde yetenden fazlasını çıkartıyordum ama bu sefer çok ciddiye aldığımdanmıdır nedir netteki denemelerle çok alakasız geldi