İnşallah herkes sınıfı geçer :)
Printable View
İnşallah herkes sınıfı geçer :)
sonuçlar bugün açıklanacak geçen cuma açıklanmadı bayram tatilinden dolayı rüyalarıma giriyo artık
oo bugün mü :D kaldıgımın haberi geliyor :D kayıt icin napıyorduk 3 senedir hala ögrenemedim :)
acıklansın artık rahat rahat uyuyalım yaaaa(:
bide hemen askere gitmek için başvurcam hiç uuyuyamıycam:D
o deil aöf okurken 2.bi aöf yazabilyozmu bilen varmı?kalırsak önlem alalım ek kontenjandan :D
İst unv de okurken sınavsız 2. unv diye birşey vardı kayıt olmustum ben.Örgün oğretimde varsa aof dede vardır bence :)
valla beyler bi öğrenin şu işleri canııızı yirim :D yoksa bu gemi kalkar bu sefer :D
örgünde var ama açıkta olmayabilir tam emin değilm.Olmadı bi 2.yıllık yazıp kayıt yaptırıp gitmiycem maksat tecil etsin tabi bunlar kalırsam ki planlar :) ama kalmazsamda yazmam lazım baska sınıfta kalma hakkım yok 3e geçersem 6.senem olcak aöf de kalma hakkım kalmıyor :D
Ya ben 2şer 2şer gidiyorum 2. sınıftayım.
Benim ne zaman tecil hakkım biter? :D
2.sınıfta 2 kere çakarsan biter :)
ya bro 8 yıldır aöf deyim her sene farklı bölüm yeni kayıt :D
bu sefer sınavlara falan çalıştım barii bi sene olsun 2. sınıfa geçeyim :D
ama olmazsada kayıt yenileme hakkın var bu bölümdeki ilk senem :D ama tecil ederlermi bilmiyorum :D
o yüzden sağlam kazığa bağlamak lazım işi :D
Ya bu dönemin 2. harc parası nezaman yatırılıyordu :beuj:
inşallah geçersin broo bende çok kastım geçmem lasım 5ders var 3ünü versek geçicez.2tanesini kesin geçtimde diğer 2si tam sınırda kaldı.
Bölüm değiştirmeyle tecil yapıyolar onu biliyorumda simdi 2nin sonuna gelmişim tekrar dön 1e olmaz bea matematiği verdim o kdr 5 sene uğraştım :D senin durum ne olur bilmiom yaş fenalarda :D:D:D
ya bro şu matematik olmasa okumaya niyetliyimde çok moralimi bozuyo o yüzden konsantre olamıyorum :D
yoksa ohooo :D
hahaha 5 sene uğraştım bu sene verebildim ancak matematiği tam 15 sınava girdim bro :hehe: sonradan anladım ki çok kolaymış şimdide sözel yapamıyorum :hihih::hihih::hihih: