v50 süper bence hiç sorun yaşamadım su ana kadar..
Printable View
v50 süper bence hiç sorun yaşamadım su ana kadar..
V50 en iyisi ;)
ya arkadaşlar rica etsem biriniz telefonun pilini çıkarıp pilin telefonla temas eden 3 tane metal marçanın üçününde eşit boyda olup olmadığını söyleyebilir mi :)
nedeni ise :) telefonu yere düşüdüm geçenlerde oldukça şert ve betona düştü. şarjı çok çabuk bitmeye başladı düştükten sonra. bugün pili çıkarıp baktım o üç metalin boyları aynı değil. acaba ondan mı diye düşündüm de.
ıkı tanesı aynı boyda bı tanesı onlardan cok az daha kısa
en soldaki kısa olan di mi. tamam o zaman ondan değil sorun demek ki :)
haritaları kullanmak beleş değilmiydi yaw :D her girişimde bi 20 kuruş götürüyo :soru:
beles degıl lısansı vr
beleş ;) ovi store dan haritalarmı ne onu indirin sonra ovi sute den haritayı yükleyin sonra gprs bağlantısı için tümleşik olanı seçin diğerlerini kaldırın hatta turkcell olanı silin. kesinlikle çalışıyor bağlanıyor gitmenz gereken ere götürüyor
evet oldu sen yazmdan az once buldum :D sağolasın.
Birde V50 yı yükleyecem ama suan wifi yok evde avea üzerinden yüklesem ne kadar sürer acaba ?
sinan direk pc dyüklesene v50 yi, orda program olmasılazım yazılım güncelleştirme diye ben hep onla yapıyorum, güncelleme zaten 155 mb mi ne öle bişey :D bence pc den yapman daha mantıklı gibi
ya ben o bağlantı noktasını direk hedefleren kaldırdım direk sildim. zaten aslında tümleşik gprs yapınca sadece onu kullandırıyor ama yiende güvenceye almak lam çünkü bazen internete girmek istiyor.
çok ciddi diyorum bende ilk başlada inat ettim ekrana resmen 5 dakka bakarak bkliyodum ama en güzeli öle açıcan haritaları koyucan telefonu beklicen :D benim telefon en geç 5 dakka iersinde bağlanıyor haritaara
tumlesik gprs isaretli sadece simdi kntrlerden dusme yaparmi acaba?
şunu yaptınmı
uygulamalar>yer>Konumlama>Konumlama Yöntemleri> ve buradan sadece tümleşik GPS seçili olucak
ozman Ağ hedeflerinden, wapservisler internet falan oradan direk kaldır sil orada kesin bulrusun bence
ben şimdi daha önceden sldiğimden Hedefler kısmında bu turkcell bağlantınn nerde olduğunu hatırlayamıyorum tam olarak kusura bakmayın
yani genellikle biraz bekletiyor sonra bağlanıyor :D htta arada eğer koparsa bağlantı hemen tekrar uyduyu buluyor :D
hotmix diye yeni bir internet radyosu gelmis oviye. Degisik tarzlarda 10 farkli icerik var. Tavsiye ederim. Yine nrj iyidir o da ovide var.
ya şu gps için genç yiğit mert delikanlı arkdaşlar yokmu resimle anlatsa biz cahilller için :D
en son olmadı harita sorunsalı diye bi konu açacaz :o yada yönetimden izin alıp 5800 için programlar temalar diye bi konu bölümmü açılsa ne :D 72 sayfa oldu konu :)
eyvallah teşekkürler.
Ovi suite ve Nokia suite arasında ne fark var ben ovi suite programını hiç sevmedim hatta uyuz oldum diyebilirim. Nokia suite forever.
luda işin içinden çıkamamış puhahahahaha
5800de pdf okuyabilecegimiz bi program varmı ucretsiz. varsa link paylasabilirmisiniz yada program adı. bi kac program denedimde ya yuklenmiyo ya saglıklı calısmıyo :)
super yere dustu telefon,
orjinal ön kapak kac para?
hakan güncellemyi pc den yapcamda tırsıyom az biraz :D hem qwerty tam ekran mesaj yazma klaveyside gidiyormuş bence kinetic scrolling den daha güzel bi özellik gibi :D
bıraz sıkılayım telefondan yapcam v50 yi :D bu arada garmini deneyecem bugün yarın ovi nin haritalar deli ediyo adamı bekle bekle sıkılıyom :D
altı üstü nerde olduğumuu merak etmiştim :p ya kalbolduysam :hans :icon_wack:hahaha:
ama gps konumlama çok hızlı açılıyo bende bugun hava bulutluydu o yüzden kastı biraz bende sallamadım :)
abi o klavye gitmiyo şöyle oluyor telefonu normal bir telefon gibi tuttuğunda sayılı tuş olarak ullanıyorsun fakat yan çevirince kendisi otomatik olarak klavye moduna geçiyor. bana sosan gayet mantıklı. sen seçmiyorsun yani şu olsun bu olsun diye
kanka illa product code u değiştirip mi yapcaz yaw pc den yaparsak ? Updater bulmuyo V50 yi ama *#0000# den görüyo v50 yi ;)
kanka ben product kodu değiştirip yaptım bişey olmadı. ama mesela şu anda üşengeçliktentekrar red olan zımbırtıya dönemiyorum tek sıkıtım bu. sanırım black olanın kodu var bende. onuda problem etmiyorum
ki bence nefis bi harket. ilk aldıgımda v.30 du yoktu bu olay. evde yada işte kullanırken yatay kullanıyosun ama otobus yada yururken normal telefon gibi tuttugun icin her seferinde alfanumerik yada qwert e gecirmek sıkıcı oluyodu.
o zaman demistim lan sensoru de var nasılsa yapsalar sole bıse ne guzel olur dıye v.50 de karsımıza geldı nefis oldu..:)
yap yap sorun olmuyo. ben 2 3 hafta navi şeklinde kullandım bendeki alet te red.
ama sonra gozume hos gelmedı gittim nokia center a tekrar aynı surumun kırmızısını yuklettım :)
biraz sıkılayım yukletırız yazılımı :D hemen modifiye etmeyek yaw :p