Tecrübeyle sabittir:D:D
Printable View
Yok,tek oluyorum genelde araçta.Kız arkadaşım olsa bile genel olarak bütün hayatımı biliyor.Bir sorun olacağını sanmıyorum.Zaten özel bir görüşme olasılığında da iptal edilebiliyor diye düşünüyorum
görüşme anında iptal edemiyorsun diye biliyorum bende hat kapanıyo ??
diyelim annen aradı özel bişey söyleyecek söylenmemesi gereken bişey aile arası herşey olabilir çünkü o yüzden dedim ben kullanışsız diye..
Murata ismimi ver, yapar birşeyler :)Alıntı:
Evet Evren abi.Orasını baya tavsiye eden oldu.İsmini versem indirim söz konusu olmaz mı acaba?
tel kitinde parrot en iyisidir butun araçlarımda kullandım bilen bir yere montaj yaptırmak önemlidir parrot türkiye destek anlamında cok yetersizdir ama cihazlar yıllardır tr de baya kullanan ve teknik ozelliklerine hakim montajcılar var son olarak kesinlike e-baydan alın derim 1/3 fiyatın alınabilir garantısı olmayabilir ama sorun da cıkarmaz ben hiç yaşamadım şimdiye kadar selamlar
Araç kiti Olarak Parrot Kullanıyoruz.Alan Her Müşterimizde memnun ;
Bir modeli var full özellikli USB ,İPOD ,İPHONE, AUX yapıyor. 2.2" ekranı var aynı zamanda araç kiti full fonksiyonlu bişey
http://www.parrot.com/tur/runler/parrot-mki9200
Özellikli bişey istersen bu gayet güzel olur.
Yardımcı olurum msnden sanaa:)
Osman'cım,kardeşim benim.Çok paradır bu ya :)
Uygun söyledin valla Osman :) Diğer modellerinden yok mu elinde peki?
CK3100 modeli var ekranlı araç kiti 179 euro
Müsait olduğum zaman arayacağım seni.
Konu hortlatayım, yeni başlık açmayayım dedim. :)
İzmir'de BMW e90'a Parrot mki9200 taktırabileceğim bir yer var mı? Yetkili satıcı Volcar gözüküyor ama BMW ile uğraşırlar mı bilemiyorum?
dostum ksk de andıran var hüseyin siyah 207 rc li özay yolladı de yardımcı olur işçiliği iyidir
Andıran Elektronik
Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti.
Orhan Şaik Gökyay Cad. 1834 Sk.
No: 1/B 35600 Karşıyaka / İzmir - Türkiye
Tel: 0 (232) 372 85 72 - 0 (232) 365 32 59
işler yogun olur randevu almadan gitme
servislere taktırma pek anlamazlar :)
bunu aracın içinde bilmeyen biri varsa mutlaka uyarın!!!bluetoth vardır diye, megane'la giderken telefonun çaldığını farketmeden bu siteye üye arkadaş,bayan bir müşterime bariz bir şekilde küfür etmiştir.Ayı :D
Tepkiside ulan megane'a bluetooth koymuslar :D
benim suçum yok, reno dan beklenmedik bi hareketti :D