''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Varsa ve eğer gerçekse satan iyi para kırar![]()
videonun sonuna kadar bişey anlamadım bune boyle dıye dusunurken sonunda ayıktım mobeselerde filan böyle mı gozukuyo sımdı bu? ürünün içeriğinde ne var acaba. sprey vernik sıksak olurmu veya cila![]()
usa ve yuksek hız cezaları olan ulkelerde baya yaygın kullnılıyormus bu tur urunler içeriğini bilmiyorum
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Böyle bir sprey yaklaşık 5 yıldır zaten var. Hatta türkiyede 2-3 yıl önce haberlerde bayada işlendi, ağır cezası var denildi.
Gel gelelim ben hala videoya gülüorum, adamö çift video çekimi yapıo, ama elindeki video plakayı görüokidiğeri görmese ne olur
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Sprayin içeriğinde çok büyük ihtimal Fosfor vardır, o yüzden elindeki video görür ama fotoğraf makinesi flaşlı çektiği için fosfor flaşta çok parladığı için görünmüyordur,,
Yada bazı kameralar infraruj ve ultraviole ışın filtreli oluyorlar.. elindeki kamerada filtre varsa o yüzden böyle görünüyor da olabilir.. Tabii trafik kameralarının nasıl bi kamera olduğunu bilmediğimiz için baya bi riskli olur..
Bunun şöyle bi riski var daha var gündüz çekimlerinde flaşsız çekim yapılıyor ise o zaman okunma ihtimali çok yüksek..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
işe yaramıyor eğer bu sprayse myth bustersmı neydi denemişlerdi bu tip ürünleri
en güzeli plaka sökün![]()
körler sağırlar
Ön plakayı söktükmü sorun olmaz heralde dimi eds lerden ceza yemeyiz heralde.
Burak Karagöz
' BE ' 106 GTİ
plaka sökmekden ziyade kagıt band da iş görür bundan sonra otobana çıkarsam kagıt bandı kapatıp cıkıcam ceza gelmiş eve3 adet 130 tl. den=390 tl. otobanda dur ihbarına uymamışım yok bide uysaymışım
![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)