User Tag List

16 sonuçtan 1 ile 16 arası

Konu: Sanal Kart

Buğra A. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Sanal Kart

İnternette kullanmak üzere "Sanal Kart" bakıyorum.eBay ve GittiGidiyor gibi sitelerde kullanma amaçlı alacağım.

Kullanan ya da çevresinde kullanmış olan arkadaşlarımız elbet vardır.

Tavsiyeleriniz ve önerileriniz nedir?Ayrıca bu Sanal Kart sistemi nasıl işliyor?PayPal şart mı yoksa başlı başına bir olay mı?

Ayrıca merak ettiğim bir şey var.Normal bir kredi kartı olarak elimizde mi bulunuyor yoksa ismi gibi kendisi de sanal mı?

se®k@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Garantininkini kullanıyorum.. İsmi gibi kendisi de sanal.. ebay de cok cok rahat kullandım;ama gittigidiyor da kullanamamıstım,bidaha da ugrasmadım..

Tavsiye ederim,kredi kartı mantıgıyla calısıyo hersey;ama acaba hesabımdan para cekerler mi vs vs korkun olmuyo.. Normal hesabından oraya para aktarıyosun,sonra kredi kartı gibi kullanıyosun yani alısverislerde..

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hsbc campuste istediğin kadar limitli bir kart oluşturup hemen kullabiliyorsun online olarak..Yani eline bir kart geçmiyor Sadece kart numaran var ve limiti anlık olarak değiştirebiliyorsun..

onurdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir de şöyle bir şey yapılabiliyor-muş (Ben kullanmıyorum ama arkadaşımdan öğrenmiştim)

Diyelim ki internetten 6 Eylül Pazar günü 450TL'lik bir alışveriş yapıcaksın. Sanal kart hesabına 450TL aktarıyorsun. Alışverişi yapacağın saat 17:00 sularında diyelim ki. O parayı kullanmak için saat sınırı koyabiliyorsun. Örneğin 17:20'ye kadar 450TL kullanılabilir talimatını veriyorsun. Şayet 17:21'de o parayı kullanmadıysan banka hesabına geri aktarılıyor. Bu da dolandırıcılığa karşı maksimum şekilde korunmayı sağlıyor.
    Loading World's Best Magazine...

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende de is bankasininki var bi kagida yazdim sanal kartin bilgilerini gerekirse ulasmak icin

internetten cikartmak istedigin an cikiyor hic bekletmeden numarasini vs. veriyorlar.. kendi kartindna para aktarip is bankasinda max 48 saat sure verebiliyorsun..o sure sonunda kartta para kalmiyor,dolayisiyla alisveris yapilamiyor..

paypal falan gerekmiyor,kredi kartinla a.veris yaptigin her yerde kullanabilirsin internette..

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garantiden kullanıyorum sorunsuz memlunum öneririmde ayrıca...

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Garanti kullanıyorum bende internet şubesini kullanırsan hemen oluşturabilirsin bir kart kendine, normal vadesiz hesap kartın gibi ama kredi kartı olarak kullanabiliyorsun başka hiçbir farkı yok kredi kartından

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki,banka hesabı olmadan olmuyor mu bu olay?Ayrıca normal kredi kartı olarak elimizde bulunmuyor mu?Yani hep mi sanal adı üzerinde?

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ebayde paypal en güvenlisi

Yalnız şunu söyliyeyim artık çoğu site aşırı güvenlik sistemlerine sahip, önemli olan senin kendi pcnindeki güvenlik durumu sanal klavye kullanırsan hiçbir sorun yaşamazsın. Dikkat edeceğin tek şey dandik sitelerden alışveriş yapma. GG gibi ebay gibi HB gibi siteler zaten ultra güvenlikli

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki,banka hesabı olmadan olmuyor mu bu olay?Ayrıca normal kredi kartı olarak elimizde bulunmuyor mu?Yani hep mi sanal adı üzerinde?
    2006 da paypala üye oldum yetmezmiş gibi bide finansbank kredi kartıma sanal kart oluşturdum 2 kontra ile alışveriş yaptım. Canadan bile sorunsuz hallettim.

Şimdi paypal kapanmıştır para istiyor her yıl çünki. ama kredi kartım üzerindeki sanal kart hem usd hem tl olarak canavar gibi çalışıyor tavsiye ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kredi kartı kullanmıyorum ki Tayfun abi Banka hesabına da sahip değilim.Bankayla içli-dışlı birisi değilim işin özü.

PayPal'ın para muhabbetini bir kaç arkadaşım daha söylemişti.En mantıklısı sanırım bu sanal kart muhabbeti.

Hesap yaratmak zorunlu sanırım.

Alıntı FaBeRgE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ebayde paypal en güvenlisi

Yalnız şunu söyliyeyim artık çoğu site aşırı güvenlik sistemlerine sahip, önemli olan senin kendi pcnindeki güvenlik durumu sanal klavye kullanırsan hiçbir sorun yaşamazsın. Dikkat edeceğin tek şey dandik sitelerden alışveriş yapma. GG gibi ebay gibi HB gibi siteler zaten ultra güvenlikli
    Para istemeseler güzel olay aslında da

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Buğra A. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Para istemeseler güzel olay aslında da
    seni merttuningte bekletmiştim hatırlarsan

ona karşılık benim paypalı kullanabilirsin

ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buğra boşver sanalkartı felan, benim hem sanal kart hemde paypal var, dilediğin zaman ne istersen alırız...yeterki link at, şunu alalım de

ben garantinin sanal kartını kullanıyorum, istediğim limiti oluşturup, alışverişimi yapıyorum, alışveriş sonrasında hesabımı 0,01 TL yapıyorum + zaten paypalsızda ebay alışverişi hiç yapmadım...güzel kolaylıklar...

R.I.P - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hsbc campus kullanıyorum bende internet şubesinden girip sanal kart oluşturabiliyorum.ve bu kartın limitinide anlık olarak değiştirebiliyorum.gittigidiyor üzerinden gerçek 2 kartımlada alışveriş yaptım sorun yaşamadım sorun olacağınıda sanmam(bilgisayarım temiz olduğu sürece)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denilenlere ek olarak;

- evet normal bir kredi kartın olması lazım.
    - güvenlik açıklarından banka sorumlu olduğu için ben artık kendi kredi kartımı kullanıyorum. hemde heryere. bir kere başıma birşey gelmedi.

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    garantinin sanal kartını kullanıyorum , hesapta 3-5 lira oluo, alacağım birşey olduğu zaman parayı aktarıyorum hesaptan, o para kadar harcamamı yapıorum yine kalan 3-5 lira oluo, çok para tutmamak gerekli , paypal falan gerekmio , kullanımı gayet rahat oluo zaten bilgilerini kenara not edersin, ürün satın alacağın site senden kart numarası isim tarih falan istio onları girceksin yani sanal kartının bilgilerini, böylece ödemeni yapmış oluosun hem güvenli hem rahat
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)