User Tag List

14 sonuçtan 1 ile 14 arası

Konu: ef civic hb. hakkında

svtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ef civic hb. hakkında

konu hakkında biraz bilgi aldım ama tam bir çorba yaptım şuan kafamda yani benim alacağım araç 1990 model 1,4 çift karbüratörlü düz vites bu araca atmosferik olarak neler ? yaparız.. yaptığımdan ne alrırım çok fazla bişi beklemiyorum en azından yürüdüğüm belli olsun yeter araç zaten hafif ama enjeksiyonlu değil sonuçta ne gibi şeyler yaparız nerteden bulurum bunları öğrenmek istedim. mesela şöle 2000 tl ye neler yaparım ne alırım miktar artabilir 1-1,5 kadar daha .... neden eg almıyorsun diyorlar paran varsa benim ef kasa çok hoşuma gidiyor ayrıca ilk hondam olcak o bakımdan işi baştan ele almak istedim

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çift karbratör yaparsın gayette güzel yürür en azından tatmin eder sni

3500 gibi rakamlara çıkarsan çıkma parçalardan güzel bi turbo kitide toplayabilirsin
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çift karbratör yaparsın gayette güzel yürür en azından tatmin eder sni

3500 gibi rakamlara çıkarsan çıkma parçalardan güzel bi turbo kitide toplayabilirsin
    yok zaten çift karbüratör ben başka neler yaparım diyourm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı svtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok zaten çift karbüratör ben başka neler yaparım diyourm
    hangi parçaları bulabiliceğini bi araştır en kolayı turbo gibi

gokhan-M
    Misafir
    inan 1.5 dual carb. kullandıysan gideri yeter yani bi 1.4is den yawaş gittini duymadım 90hp zaten ve hafif araç yani tatmin edici 1.4 e bakmadım hiç o yüzden yorum yapmayım..şuan yalan olmasın ek 1.6 ies le kalktığında alıyor diye bi rivayet vardı denemedimyada video görmedim ben.sadeece bi kaç kronik sorunu oldugunu söylemişti trgy arkadaşımız kendisi ef fun ıydı ve aracı vardı.öyle deyince bende ef almayı şimdilik erteledim ama temiz ve uygun bişey bulduysan ben almanı tavsiye ederim.egelenceli bi araç hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokhan-M Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inan 1.5 dual carb. kullandıysan gideri yeter yani bi 1.4is den yawaş gittini duymadım 90hp zaten ve hafif araç yani tatmin edici 1.4 e bakmadım hiç o yüzden yorum yapmayım..şuan yalan olmasın ek 1.6 ies le kalktığında alıyor diye bi rivayet vardı denemedimyada video görmedim ben.sadeece bi kaç kronik sorunu oldugunu söylemişti trgy arkadaşımız kendisi ef fun ıydı ve aracı vardı.öyle deyince bende ef almayı şimdilik erteledim ama temiz ve uygun bişey bulduysan ben almanı tavsiye ederim.egelenceli bi araç hayırlı olsun
    kronik sorun derken ? korkutmayın beni )))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi parçaları bulabiliceğini bi araştır en kolayı turbo gibi
    ya karbüratörlü araca turbo takmak daha kolaymı olur ? hazır kit baktım sahibinden de var ama hep yuvarlak konuşmuşlar d serisi bütün motorlar diyor mesaj yazdın d14 karbüratörlü araca uyarmı dedim ... ben bilemicem diyor sor öğren ona göre gönderriz diyor 1600 lira istiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya karbüratörlü araca turbo takmak daha kolaymı olur ? hazır kit baktım sahibinden de var ama hep yuvarlak konuşmuşlar d serisi bütün motorlar diyor mesaj yazdın d14 karbüratörlü araca uyarmı dedim ... ben bilemicem diyor sor öğren ona göre gönderriz diyor 1600 lira istiyor
    akşam detaylı bi bilgi weririm uzman makama danıştıktan sonra ama daha ewel yapılmış turbo 1.4 wardı iide yürüyodu ki 3500 e yapılır rahat rahat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    akşam detaylı bi bilgi weririm uzman makama danıştıktan sonra ama daha ewel yapılmış turbo 1.4 wardı iide yürüyodu ki 3500 e yapılır rahat rahat
    eyw. teşekkürler

gokhan-M
    Misafir
    kronik sorun derken ? korkutmayın beni )))
    her araçta muhakkak kalıtımsal bi sorun vardır takılma giderilemez diye bişey yok ama tekararı olmayacak diyede bişey yok acıkcası...yani bütün ef lerde çıkablicek sorunlar var korkma sadece sende değil...ve bence n/a bin derim seçim senin para senin yinede..

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    75.50 yüksek sıkıştırma piston bişimoto nonvtec level 3 egz yay şapka çift weber headers 4.90final uzun 1 lsd nelerle yürüyeceğine inanamazsın
    örnek setupdaki ef 1.5 izle istersen

http://www.youtube.com/watch?v=7U5Fic_dNjo
    ECUTECH İstanbul

gokhan-M
    Misafir
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    75.50 yüksek sıkıştırma piston bişimoto nonvtec level 3 egz yay şapka çift veber headers 4.90 uzun 1 lsd nelerle ürüyeceğine inanamazsın
    valla neler yapılır dual carb. bilmiyorum yanlış konusmak istemedim..bu söylediğin parçaları eleman bulabilir mi buldu alabilir mi bunuda tartmak gerek aslında..klasik ufak işlemler yetersiz gelirmi kapak işleme headers sıkıştırmaya girmeden bide lsd şanzıman dediğin gibi..yay şapka çift weber piston egzantirik lsd baya kasar sanki arac kadar tutar direk b16 al koy fiyatına gelir sen daha iyi bilirsin yine bizimki nacizene yorumlar..

bladerk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne biliyim cam filmi set jant boya koruma boya bodykit far stop gibi şeylere para harcamıyorum böyle şeyler almak daha keyifli bişey yapmak anlamına geliyo benim için bu şekilde düşününce bana makul geliyo zaten parçalarımız ucuz bi de hasanın setupı düşünürsek mesela 1.4 sohc vtec 130 hp kii filtre egsoz headers harici herşey stock parça birleşimi ve de aracın ilerdeki dynosu en kötü 140ları yakalayacaktır diye umuyoruz bu keyifi yaşamak varken b16 hayatta swaplamam ve de emin ol o kadar da pahalı değiller sadece yerinde bi setup olur bi de keyifli d motorun bi güzelliği vardır hpler yürütmez o aracı gücünü farklı yerlerden alır
    ECUTECH İstanbul

gokhan-M
    Misafir
    Alıntı bladerk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne biliyim cam filmi set jant boya koruma boya bodykit far stop gibi şeylere para harcamıyorum böyle şeyler almak daha keyifli bişey yapmak anlamına geliyo benim için bu şekilde düşününce bana makul geliyo zaten parçalarımız ucuz bi de hasanın setupı düşünürsek mesela 1.4 sohc vtec 130 hp kii filtre egsoz headers harici herşey stock parça birleşimi ve de aracın ilerdeki dynosu en kötü 140ları yakalayacaktır diye umuyoruz bu keyifi yaşamak varken b16 hayatta swaplamam ve de emin ol o kadar da pahalı değiller sadece yerinde bi setup olur bi de keyifli d motorun bi güzelliği vardır hpler yürütmez o aracı gücünü farklı yerlerden alır
    set boykit deme gözünü sewim set ne dgr yazdıklarınında albenisi kalmadı zaten istanbul karıları gibi araclar birbirinin aynı..bende motor tune etmekten yanayım tabi ki çogu insan aklın yolu 1 diyerek bunu savunur daha zevkli ve paranın hakkını alma olasılıgın yuksek...ben girmedim bu işe soch olayına ama girenlerin listesini ve harcamalarını görünce b16 diyorum..d motoru ne yürütür ne kaçırır bilmiyorum artık sen öyle diyosan vardır bi hikmet derim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)