şans yok sans.
Printable View
şans yok sans.
şansımız yok gibi görünüyor ama adı üstünde futbol inşaallah bosna tökezlerde biz gideriz..
Şanşımız yok gibi birşey ama estonya bi şaka yapabilir Bosnaya :) Ama sorun estonyanın puan kaybetirmesi değil bizim kalan maçlarımızı kazanmamız gerekmesi . =)
FATİH TERİM bozuntusu bu takımın başındaysa malesef bizden bi cacık olmaz...
Durumumuzu uluslararası siyaset belirler... ( bildiğiniz anlamı ile siyaset )
Şunu bariz şekilde anlamış oldukki Fatih Terim işi motivasyon ile götürüyor.Oyuncu seçiminden taktiksel anlayışa kadar herşey çok kötüydü bugün..
aynen abi ...
ama birşey demek istiyorum es kaza mucize olurda kupaya gidersek bu takıma güvenin .
Şenol Güneş zamanında da gruplarda ne zorluklar çektik ne takımlarla berabere kaldık bunları yenemiyorsak Brezilya bize 5 atar dedik ...
Kupa nın havası başkadır . İnş. mucize olurda gideriz.
Ispanyanin ardindan belkide onunden olabilirdi gule oynaya katilmaliydik Dunya kupasina...Sacma sapan beraberlikler aldik.Yazik oldu.
açıkcası ben ruhsuz oynadıklarına inanıyorum imkansız, terimin yanlış kadro seçimi yanlış mevki oynatmasıda işin katmeri. ortaya kayserisporla sivasspordan oluşmuş karma takım koysalar bundan kat kat daha iyi olur ;)
dünya kupasına gidebilme ihtimalimiz %5.
Dünkü maçta gördük... Cidden acayip oyunlara kurban gidiyoruz gibi gelmeye başladı hakemin tavırları emrenin artistliği savunmanın hata yapıp toparlanabilmesi ve şanssızlık dünkü maçın skornu belirledi...
Evrenoz' bizi utandırırsın inşallah dediğin olur...
Bu futbolla bu sistemle bizden birşey olmaz.70 dk yuruduler son 20 dk avuta cıkan topun peşinden koşup kalecinin vurması için dikmekle bu iş olmaz.Son 20 dk futbolunu 90 dk oynarsan eger buyuk takım olursun dünya kupasında 3. olduğumuz gibi..
Şansımız halen var ama bence yok denecek kadar az...
dönsünler yaw futbolcularada yazık artist fatih terim varken kimse bişey yapamaz
yaşasın 12 dev adam
fatih terim soytarısından kurtulmamız için inşallah bir fırsat olur bu. para için pul için 2000 yılında yanına hakanı emreyi okanı bir kuruş kazandırmadan peşine takıp defolup gitmişti. hiç birinden de bir daha bir halt olmadı zaten. yurt dışında yüzünüz gülsün istiyorsanız galatasarayı takip edin :)
Hep aynı hikaye.
Gökhan Gönül o kadar gol kaçırdı, olumsuz eleştirdilerde. O adamın görevi gelip geriden gol atmak mı? Gelir en fazla orta açar o adam, ne gelip şut çeker ne de kafa vurur toplara. 2. yarının başlarında çok etkiliydik, kesin gol gelir dedim ama olmadı. Ben de biraz çıkma ihtimalimizi zayıf görüyorum:) Realist olmakta fayda var:D