arkadaşlar bilindik ücretsiz green card başvurusu yapılan bir site varmı? başvurular başlamış. bir arkadaşımda vardı, unutmuş. hatta kazananlar varmış ordan diye duydum.yardımlarınız için teşekkürler
arkadaşlar bilindik ücretsiz green card başvurusu yapılan bir site varmı? başvurular başlamış. bir arkadaşımda vardı, unutmuş. hatta kazananlar varmış ordan diye duydum.yardımlarınız için teşekkürler
http://www.usafis.org/
Dilerim cikar. Ben de sabirsizlikla benimkini bekliyorum![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
http://www.travel.state.gov/pdf/DV2010-Turkey.pdf
Buda türkçe açıklamalar ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
sayısal loto gibi birşey bu.. tamamen şans.. katılanlara bol şanslar![]()
boşu boşuna farklı sitelerden uraşmayın ...
Bunlar gerçek linklerdir .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
http://www.usagcls.com/ site bu hocam 5 yıllık falan tek seferde çekilişe katılma opsiyonları var bi kere giriyosun 5 yıl falan senin yerine katılıyor kazanırsan haber geliyor ve bedave uçak bileti var![]()
utku selamoğlu
ben katılıyordum para odeme kısmında durdum vazgectim, elemanın biri aradı amerikadaki ofisten bende o ara tam bi toplantıya giriyordum adama dedimki sonra arayın, arayamam sir diyor su an yapmamız lazımkapatmam lazım dedim, bana amerikaya gelmek mi istiyorsun tr demi kalmak istiyorsun karar ver falan dedi sert bi ton ile
burda kalıcam dedim iyi kalın o zoman dedi cat kapadı
bide fırca yedik sabah sabah allahın amerikalısından
![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Önemli Uyarı Her yıl düzenlenen DV programı elektronik kura baĢvurularının ÜCRETSĠZDĠR. ABD hükümeti DV programını yürütmek için dıĢarıdan hiçbir danıĢman yada özel posta servisi kullanmamaktadır. DV baĢvurusunun hazırlanması için yardım önerecek tüm aracılar yada danıĢmanlar bu yardımı ABD hükümetinin yetkisi veya rızası dıĢında yapmaktadırlar. KiĢiler DV baĢvurusu için dıĢarıdan bir yardım almak isterlerse, bu kendi seçimleri olacaktır. Bir katılımcı tarafından kurallara uygun olarak hazırlanmıĢ bir baĢvurunun Kentucky Konsolosluk Merkezinde bilgisayar tarafindan seçilme Ģansı eĢittir. Aynı Ģekilde katılım tarihleri dahilinde yapılan bütün geçerli elektronik baĢvurular kendi bölgeleri içinde eĢit seçilme Ģansına sahiplerdir. Ancak birden fazla baĢvuru yapan kiĢilerin baĢvuruları, baĢvurunun nereden geldiğine bakılmaksızın geçersiz sayılacaktır.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
greencard yalan zannederdim bundan yaklasik 10-11 yil kadar once dayim bu sekilde gitti. ustune bende alti yil ustuste muracaat yaptim bi halt cikmadi. son uc senedirde birakdim sallamiyorum artik 2004de 10 yillik vize aldim bu yakinlardada gocmenlik icin basvuru yapicam birde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)