|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi
|
milliler ispanyayı az önce 63-60 yendi. tam gaz devam.. helal çocuklar...
__________________________________ ![]() EY TÜRK GENÇLİĞİ!
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
çok iyidi hido son anca bi saçmaladı ama o nasıl bi bloktu
![]()
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: yok
|
helal olsun. çok güzel oynadık.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
tam gaz devam... bu gazla 2 maç daha giderse önümüz aydınlık
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
hidonun son hatası çok kötüydü , blok da şahaneydi
helal olsun
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
evet o geri pas hatasını yapmasaydı maç o atağımızla bitecekti ama olsun yarın yeni rakibimizi yeneceğiz inş....
Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Chevy Sonic
|
tanjevic süper zamanlarda süper hamleler yapıyor. takım da havasını bulmuş durumda. çok güzel bir sonuçla döneceğiz polonyadan.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: A3 8P TDI Quattro
|
O geriye döndürdüğü top da yerini bulsaydı çok güzel olacaktı. Yine de yenmesini bildik tebrikler dev adamlara.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
patates futbol takımı ve fatih terimden sonra 12 dev adam ilaç gibi gelio valla
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
harika işler yapıyorlar
__________________________________ "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
bilmiyorum salonda canlı basket maçı izlediniz mi? mutlaka izleyenler vardır. inanın futboldan çok daha zevkli her anı heyecanlı oluyor.. milli takımın almanyayla bir maçını izlemiştim. çok keyfliydi hele bir de yenince
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: PD130
|
tanjeviç harika bi maç daha yönetti o anda ömer aşık oyuna girdi ve maçı alan adam oldu kendisiyle karşı karşıya oynamış bi insan olarak inanılmaz mutlu oldum o anda
yalnız dile kolay arkadaşlar bu ispanyaki olimpiyat ikincisi oldu sonrasında dünya şampiyonu oldu nba yıldızlarının yer aldıgı amerikayı geride bırakarak.. inanılmaz bi başarı daha bu.. helal olsun 11 tane utanmaz adama kapak olsun bu 12 YÜREKLİ ADAM !!!!
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: PD130
|
bende 2.02lik bi minik adamım
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Corsa 1.4
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Vw 9n
|
Son dünya şampiyonununa bu turnuvadaki 2. yenilgisini tattırmak çok iyi oldu...Bu galibiyetle gruptan çıkmayı garantiledik bir galibiyet daha alırsak grubu 1-2 bitiririz ve öteki grubun 3-4'ü ile maç yaparız...Sırbıstanı gözüme kestirdim,slovenya bize ters gelen bir takım ama yıllar sonra çok iyi bir takım olduk,Tanjeviç gerçekten güzel hazırlamış takımı turnuvaya...
Ömer Aşık son 2 maç krtik hamlelerle takıma can veriyor,maç sonu yaptığı blok unutulmazdı... Memo bu takıma adepte olmayı kabul etmediği sürece bu takımda yer bulamaz bu saatten sonra...Kaprislerini bir kenara bırakıp bu gençlerle bir olmayı öğrenmesi lazım... Hido bu maç biraz tutuktu,savunmalar onu ve ersan'ı hiç boş bırakmıyorlar artık ama herkes sayı atıyor takımda sinan'da biraz cesur olursa çok daha iyi oluruz... Bu gazla bu gruptan bile namağlup çıkabiliriz.. Basket maçlarından sonra futbol maçı hiç çekilmiyor gerçekten... |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
Harika bi kapışma olmuş izleyemedim...İşallah finale kadar gideceğiz
futboldan gülemedik bari basket teselli etsin.
__________________________________ "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum" ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Harika bi maç oldu son 30 saniye çok gerildik ama Ömer Aşık sağolsun maçı bitirdi. Maşallah 12 dev adama
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Tof'aşK'artal
|
blok süperdi hakettik ama Hidonun yaptığı hatadan Sonra yenildik dedim ayakta izledim
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |