bu mobese kamerasının hem o kadar araç içinde tek tek plakaları süzmesi ve hem de hızlı giden araçların hızlarını ölçebilmesine pek aklım ermiyor ya.. bu yöntemle ceza yiyen oldu mu acaba aramızda?
Printable View
bu mobese kamerasının hem o kadar araç içinde tek tek plakaları süzmesi ve hem de hızlı giden araçların hızlarını ölçebilmesine pek aklım ermiyor ya.. bu yöntemle ceza yiyen oldu mu acaba aramızda?
Haftasonu catır catır bagladılar mılleti caddenın cıkısında.
Arkadasın babasının 2009 S350si vardı bende eve gıdıyorduk. Beni durdurdular ehliyet ruhsat sordu gosterdım baktı iyi geceler dedi. Arkadasımda arkada kendı arabasındaydı uflete uflete gecırdıler :D
Adamın yuzune bıle bakmadım forsumuz varya :D hahahaha
Genelde hangi saatlerde oluyor çevirme? Ben çok geç saatte dışarıda olmuyorum ama pek rastlamadım şu ana kadar. Bir de bağladıkları arabaları muayeneye gönderiyorlar mı yoksa ceza kesip bırakıyorlar mı?
Eskişehir yolundaki kameralar mobese. Radar değil. Yoksa araçların %98 inin ceza yemesi lazımdı. Dolmuşundan otobüsüne kadar...
bu polis korkusundan eksoz alamıyorum :))
ilk defa sizden duyuyorum. meblağ ve açıklama nedir acaba?
Bu arada siz mrtcn nın arkadaşımıydınız?
cuma akşamı tunalıdan kızılaya inerken akay kavşağı üstünde polis direk çevirmeye aldı gece 2de s40 ile girdim çevirmeye ön cam dahil komple film polis geldi şöyle süzdü iç lambayı yaktım bizim beklememize gerek var mı dedim polis baktı açtı dubayı buyrun dedi kolay gelsin dedim geçtim ama zuhahahaha diye bir kahkaha patlattım :D:D polis çevirdiğinde bir şans böyle cümleler kurmak gerekiyor bazen. beklememe gerek var mı, hayırdır devrem vs. felan fıstık :D
GEçmiş olsun...
Mertcana selamlar. Özledik bomba mesajlarını gelsin artık :)
Teşekkürler. Suratınız bile gözüküyor o resimde, ben ağzım açık "bu nedir lan" gibisinden bakarken yakalanmışım. Bildiğim kadarıyla o radar günün belli saatlerinde çalışıyor, infrared paneller ile ölçüm yapıyor (ihale şartlarında vardı). Bir de duyduğum kadarıyla Beysukent ya da B ile başlayan o taraflarda bir semtte bir alt geçitte radar varmış, aynı kişi yediği cezalardan yakınıyordu.
O da selam söylüyor, üyeliğini sildirmişti gelmeyecekmiş bir daha :)