Şuana kadar çoğu oyunu denedim şuan bana göre
Test Drıve Ultimed çok güzel tavsiye ederim
Test Drıve Unlimited
Need For Speed Undercover
Need For Speed Undergrond
Driver
Colin mcrae Rally
Live For Speed
Şuana kadar çoğu oyunu denedim şuan bana göre
Test Drıve Ultimed çok güzel tavsiye ederim
Live For Speed.
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
race driver - grid i ankete eklememişsin, en iyi yarış oyunu bence
forza tabikiiiii bunların hiç biri değil
bilgisayarda lfs konsolda gt5 ten başka oyun oynamıyorum zaten çok fazla vakitte ayıramıyorum
ama test driver ı denemem gerek![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Live for speed hiç şüphesiz
Test driver unlimited gerçekçilik olarak beni saran bir oyundur ki alen oynamaktayım gerek araç sesleri,gerek sürücüleri sellektör yaparak yarışa çağırma,gerek smg/f1 viteslerde oyundaki sürücünün direksiyon arkasından atması,düz vitesde vites topuzundan atması fln.
bu arada ''ultimed'' yazmışsın ''unlimited'' olucak
Undercover'ın görsel efektleri pro street'ten çok farklı olmamasına rağmen ekran kartımı gereksiz kasan bir oyun,hikaye olarak iyi gitmişler ama çok eksiği var oyunun.
Nfs underground 2 çok hoş bir oyundu ve serinin en çok zevk aldığım oyunudur,keşke araç sayısı biraz daha fazla olup,gövde parçaları lisanslı gerçek ürünler olsaydı.
Driver'a gelince en son parallel lines'ı oynadım öyle çok sarmadı ama driver 3'ü çok sevmiştim istanbul olmasından dolayı
Colin mcrae'nin dirt çok sarmadı ama eski serileri sevmişimdir hep
+ olarak juiced 2 modifiye seçenekleri olarak ne kadar muhteşemse yarışlar açısından bir o kadar berbat.
test drive unlimited simulasyon olarak çok başarılı özellikle g25 ile çok gerçekçi bir sürüş sunuyor yakında ikinciside piyasaya çıkıcak... yarış olarak sana gridi oynamanı tavsiye ederim grafikleri ve sürüşü çok gerçekçi...
Test Drive Unlimited hala aktif olarak online oynadığım tek oyun diyebilirim. Tek sebebi serbest sürüş imkanı olması ben pistlere sıkışıp kalmış oyunlardan pek hoşlanmıyorum GT serisi hariç tabiki ama o da similasyon olduğu için ikisi farklı kulvarlarda. G25 ile hardmod da manuel vitesli araç sürmesi çok keyifli multi oynayan arkadaşlar varsa bir ara serbest sürüşe çıkabiliriz.
Hatta özendirici olması açısından bir iki foto ekliyeyimMegapack aldıktan sonra araçların, motor seslerinin ve jantların da değişebildiğini keşfetmiştim örnek olarak.Araç dinamiklerinde değişim malesef olmuyor ancak oyunda olmayan markaları eklemek yada Audi A3'ü S3 ile değiştirmek keyifli. Fotolar arkadaşlarla kurduğum TDU club sürüşlerinde çekilmiştir
![]()
VectraGT 16v
lfs ve rfactor direksiyon varsa çok zevkli , grid i tavsiye eden çok oldu ama hiç oynamadım , yukardakilerden kesinlikle tdu.. (lfs yi görmemişim)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)