Kayıt ol

Kapalı konu

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 13-09-2009, 12:03   #1

olcay_bora - ait Avatar

Otomobil: gti

aracı üzerine alma

az önce polis cevirdi dedi dün sigortan bitmiş dün muayenen bitmiş 2 gün önce de üzerine alma vaktin geçmiş baglıorum ddi. ve bagladı. aracı üstüme almam için 2 ay vaktim var dedim 1 ay dedi yazdı yediemin kagıdını verdi napmam gerekiyor bundan sonra
olcay_bora isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 13-09-2009, 12:06   #2
Uzaklaştırılmış Kullanıcı

Otomobil: Peugeot

ruhsatı üstüne alma süresi 1 ay

hadi onu geç sigortasızmısın baglar . Sigortasız neden geziyorsun Allah korusun birisini ezdinmi kimse kurtaramaz seni.

sigortanı yapıcaksın gidip alıcaksın aracını.ruhsatı çıkarmadın diye araç baglanmıyor. 1 ay sonrası ceza biniyor günlük bilgin olsun.
Göki,ZD isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 13-09-2009, 12:18   #3

olcay_bora - ait Avatar

ben sürleri geçmedi sandıgım için durdum yoksa durmam hiç bi çevirmede ama sürelerinin geçtiğini bilmiyorum adam dedi bu 2 gün geçmiş bu 1 gün geçmiş fln bagladı direk. plakaları verdi yanıma ruhsatı verdi ddi yarn karakola git. ruhsatla bankaya mı gitcem ben sigorta için hiç bilgim yok bu konuda
Eski 13-09-2009, 12:25   #4

Ahmet_28 - ait Avatar

Otomobil: Kemal Tanca

noter satışı ve ruhsatla birlikte herhangi bir acenteye gidip sigortanı yaptıracaksın.daha sonra arabanı çözecen ve muayenesini yaptıracaksın.

en son iş olarakta trafik şubene gidip aracı üzerine alacaksın.kolay gelsin geçmiş olsun

barnak bassam olurmu ?
Ahmet_28 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 13-09-2009, 12:53   #5

olcay_bora - ait Avatar

sigortayı yaptırınca aracı otoparktan alabiliyor muyum ? aracımı aliyim gerisi kalsın sigortasız zaten ben dolaşmazdım ama diğerlerini yaptırmayı pek sevmem aracımı aliyim sigortam olsun bana yeter. bir günlük işim var sanırım anladıgım kadarıyla
Eski 13-09-2009, 12:57   #6
TechTurkey

tool - ait Avatar

Otomobil: Lightside GP

olcay_bora´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
aracımı aliyim gerisi kalsın sigortasız zaten ben dolaşmazdım ama diğerlerini yaptırmayı pek sevmem aracımı aliyim sigortam olsun bana yeter. bir günlük işim var sanırım anladıgım kadarıyla
muaynesi bitmis arabayi sadece sigorta ile kurtaramazsiniz, sevmem nasil oluyo bu arada?

Experience is what you get when you don't get what you want.
tool isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 13-09-2009, 13:00   #7

CeSaNCeEm - ait Avatar

Otomobil: -

CeSaNCeEm - MSN üzerinden Mesaj gönder
Ruhsatıını sigortanı alıp çıkarırsın sana 1 hafta müsade verirler o zamandada muayeneyi yaptırısın gelip yakalamayı kaldırırsın...

www.barisunal.org
CeSaNCeEm isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 13-09-2009, 13:03   #8
XoR

XoR - ait Avatar

Otomobil: PompaRezza, 406 Hdi

tool´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
muaynesi bitmis arabayi sadece sigorta ile kurtaramazsiniz, sevmem nasil oluyo bu arada?
Tarzım değil gibi yani

Noter satışı yapıldıktan sonra satıcının koyduracağı süre belirlenir.Eğer satıcı bir süre belirlemezse Noter'de otomatik olarak 1 ay yazıyolar o kısma.

Geçmiş olsun Kolay gelsin zor bi durum.

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
XoR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 13-09-2009, 13:11   #9

elastico - ait Avatar

Otomobil: Honda CRX,suzuki gsx-r 600

noter satışla sigortanı yaptırman lazım, ruhsatı çıkartman içinde 1 ayı geçtigin için nakit ceza makbuzu kestireceksin 20e1 mi ne öyle bi ceza 96tl vergi daireleri kesiyolarmıs artık polisler kesmiyor. aracında muayenesi yoksa ruhsat çıkmıyacaktır aracı ordan çıkarıp muayenesini yaptırıp cezalarını ödeyip keyfine bakacaksın.
elastico isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 13-09-2009, 13:38   #10
Fbc

Fbc - ait Avatar

Otomobil: Type r

Satışını almadan sigortanı yaptırmadan arabayı teslim etmezler onların sevdiği bu muayene içinde uyarı verir 2. bağlar sevme meselesi
Fbc isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 13-09-2009, 14:06   #11

olcay_bora - ait Avatar

plakalarım takılı değildi onları yanıma verdiler ruhsatı da verdiler beni gönderdiler. noter kagıtlarım ruhsatım sigorta için gereken ücret ve plakalarım şuan hazırda ama diğer ruhsat işlemlerini fln yapmam için arabayı cıakrtmam lazım çok uzakta çünkü aracın kayıtlı oldugu yer otobusle fln çok ters olcak bir günde halledemem de zaten işlemleri. polislerden biri de dedi sigortanı yaptır aracı al diğerlerini yaptır bu arada sana belli birgün trafikte dolaşma izni olan ceza yazarız dedi. diğer polis te aracı üstüne almadan gelirsen yine vermeyiz aracı dedi allak bullak oldu herşey
Eski 13-09-2009, 14:09   #12

sinan-s - ait Avatar

Otomobil: 106 GTI Sarı Ve Doğan SLX.i.e (Hala Aranmakta)

Bu şekilde dolaşman çok sakat zaten..Ve olan olmuş.Polis haklı olarak bağlamış..Sana ruhsat işlemleri ve trafik sigorasını yapman gerekiyor..1Ay muhleti var..

34H2404
sinan-s isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 13-09-2009, 14:11   #13

elastico - ait Avatar

Otomobil: Honda CRX,suzuki gsx-r 600

diğer polis işi bilmiyomuş. aracın muayenesi yoksa zaten üstüne alamazsın. sigortanı yaptırıp aracını çıkarman lazım. 2 günün gider muayene emniyet derken.
elastico isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 13-09-2009, 14:33   #14

Pug67 - ait Avatar

Otomobil: Pug 206 CC

gecmıs olsun....önemlı konular bunlar keske aksatmasaydın.....sıgortanı yaptır once sonra guzel bı ceza ye aracını oradan cıkartmak ıcın...snra aracını cıkart gıt muayenını yaptr sonrada topladıgın evraklarları karakola gotur aracı uzerıne al....ben bole bılıorm...cunku muayene olmadan yenı ruhsat cıkartmazlar yanı ruhsatı cıkartmak ıcın ılk once sıgorta yaptırıp arabayı oradan cıkartman lazım...

pugmodder
Pug67 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 13-09-2009, 16:59   #15

olcay_bora - ait Avatar

sigortayı yaptım hemen faksladılar bana yeni poliçeyi faks ile gidip aracı çıakrtabilir mym ?
Eski 13-09-2009, 17:09   #16

crazydog - ait Avatar

Otomobil: cliooo

bildigim kadarıyla fax yada fotokopi geçerli olmuyor orjinalini istiyorlar birde bugün pazar karakoldan çözdüremiyebilirsin aracı

[SIGPIC][/SIGPIC]
crazydog isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 13-09-2009, 17:37   #17

Burak İ - ait Avatar

Otomobil: Honda / İntegra Typer - Renault / Laguna

Hiç bir çevirmede durmam nasıl oluyor?
Burak İ isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Eski 13-09-2009, 17:55   #18

olcay_bora - ait Avatar

gittim az önce karakola yakın zaten bize yarın sabah 9 10 gibi gel dediler faksı da kabul etmediler dediğiniz gibi.
çevirmede durmam yani önceki aracımda muayenesizdim ben bir bir buçuk yıl kadar iki defa ihtar almıştım yine yaptırmamıştım zorda olmadıkca yavaslıyorum basıp uzaklaşıyorum sonra işin gerçegi bu yani dışarda eksiği çok bir sürü araç ve söför varken bana denk gelirlerse ben buna sinirlenirim. bugunkülerde çok acımasızdı 1 gün geçtim sigorta da 2 gün geçmiş ve bu süreçte aracım sanayide yatıyordu p.tesi bu işleri halletcem o yuzden bugun aracı almaya gittim dediysemde bagladılar. ben böyle insanları görünce dur ihbarına neden uyyim ki
Eski 13-09-2009, 19:03   #19

Pug67 - ait Avatar

Otomobil: Pug 206 CC

tamam polislerimiz pek anlayıslı olmayabılır ama..... senın evrakların tam olmadan trafıge cıkman allah korusun basına bı kaza vs gelse....ck dert cekersın....

pugmodder
Pug67 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)  
Kapalı konu

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 17:06 ::::