iftar olmadımı istanbulda?
Printable View
iftar olmadımı istanbulda?
abilerim arkadaşlarım konuyu nereye çektiniz herkesin düşünce özgürlüğü var beni trafik canavarı olarak niye görüyorsunuz ki trafikte ne makas atarım ne de yerleşim yeri içinde dikkatsizce hız yaparım. benim kimsenin canına kastım yok yada kurallara aykırılıgım yok. beni yanlış anlıosunz bide adım kötüye çıkıo. açtıgım konu taaa nerelere geldi bilmiyorum yapmam gerekenleri sordum konuyu açtıgımda kaynadı gitti neyse ilk baslarda bi kaç yanıt yapmam gerekenler konusunda biraz yol gösterdi de sigortamı bugunden yenilettim. yrn da onunla gitcem karakola tekrar ugraşmamış olcam. ama cidden dokunuyor beni trafik katili gibi görmeniz buna üzüldüm açıkcası
kurallara uymazsan ceza da yersin poliste bağlar nokta...hala neyi savunuyosun....yok çevirmede durmam yok muayene yaptırmam...var mı başka sıkıntın...polis bu gerektiğinde çevirir kontrolu yapar bırakır...hırsızmızın suçlumusun kaçıyosun...
bende önceden hep polisten kaçardım ama doğru yolu buldum.
arkadaşım oyle bır ovunerek yazmısınkı durmam etmem sallamam mılletın tepkısı ona
hala cozemedınmı ?
tmm belkı paran yoktur sıgortanı yaptıramamışsındır satısını alamamısındır vaktın yoktur
ama yok durmam etmem sallamam hoş şeyler değil bunlar
hoş şeler değil tabi bende keyfimden bunlara yönelmiyorum benimkisi sadece polisin anlayışsızlıgına tepkim bi olay oldugunda yanına gittiğim insan da polis. ama gerçekten bi kaç gün daha var biliyordum poliçe tarihine aracım kaç gündür sanayide yatıordu çünkü bugun polis 2 gün geçmiş dediğinde bende ögrendim. arabayı bugun aldm yarında sigortamı yaptırcktm hafta içi dier günlerde satısı fln alcaktım 2 ay biliyordum süresini 1 aymış o da dün doldu. ariim diorum tamirciyi inanmaya bilir çünkü her çevirdigi insan bişey anlatıo yok hastam var yok cenazem var ispatlarım yani diye hiç dinlemedi bile tepemin tası attı sabahtan beri bi yudum su bile içmedim yaa kaçıncı paket sigaramı içiorum uyku girmio gözüme sbha kadr oturuorum işte montumu alıp sabah karakola gitcem direk.
kolay gelsın walla suan yerınde olmak ıstemezdm ackcası :)
trafikde hayalet gibi geziyosun maşallah. :)
öncelikle geçmiş olsun ama hocam çok sakat iş yapmışsın hem kendin adına hem çevre adına büyük tehlike bu allah korusun başına birşey gelse yada senin sebebinle birine bir şey olsa hakkaten seni kimse kurtaramaz o yüzden bundan sonra biraz daha dikkatli olmanı tavsiye ediyorum...
trafik polislerinin haklı oldugu konu azdır sitede bitaneside bu sanırım
ve yazdıklarını dışardan okusan çok itici gelirdi sanada rte nin oğlu havasıyla yazmıssın durmam etmem v.s. diye yapma böyle şeyleri sonra arkandan ne geleceği belli olmaz... sen diyorsun ben makas atmam v.s. yapmam ama polis çevirincede durmam makas atmak polisten kaçmakdan daha tehlikesiz olabilir...
arabanı alma işin byağa zor olacak bir daha satış yapıcaksın sigorta yapacaksın başın bayağa ağrıcak halledince işlerini bilgilerini paylaşmanı bekliyorum...
bilgi veren arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum. eski sahibi sağolsun geldi çıakrttı aracı arabama kavustum bi gecelik otopark ücretini ödedim cezamı da aldım ödeyeceğim bugun. 1 hafta da süre tanıdılar muayene yapılması için far temin edip takıp muyanesini yaptırıp üstüme alcam hepsi yoluna girdi allah büyük yukarda görüo bilio herşeyi yardımcım oldu....
Allah(c.c.) cok buyuk bunu herkes bılıyo zaten ;) Yıgıtlıge mok surmemek ıcın aynı formatda devam eder bıgun yaralamalı yada ölümlü bı olaya karısırsan Rabbım'de pek yardımcı olamaz bılesın... Anladıgım kurallara riayet etmeme durumu ırsi sizde...Bir an önce aklınızı başınıza devşirmeniz dileklerimle...
işinizi halletmenize sevindim,fakat daha dikkatli olmak lazım işi sağlama almak en önnemlisi..