|
|
#20 |
![]() |
eğer gideceğiniz yerlerde eviniz eşiniz dostunuz varsa tutmanız faydalı diye biliyorum seferiliğin belli kaideleri vardı
|
|
|
|
|
|
#21 | |
![]()
Otomobil: peugeot 207 hdi
|
) seferiyim diyip tutmuyo sende tutma nolcak
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] ![]() biran olurda ellerim üşürse ve sende o an yoksan.. eğer mevsim baharsa, yalnızlık kolay mı? bir gün zayıf düşüpte, unutursam affet. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
cevaplar için çokteşekkürler , normalde tutardım sıkntı değildi de ,tamammı devammı tarzı gelecekle alakalı önemli bi karar arifesinde ve iftar saatinde dışarıda olucam.onun için tutmamak en iisi galiba.
|
|
|
|
|
|
#23 |
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
90 km. ancak eski zamanda at sırtında 90 km. gitmek biraz farklı bir durum tabi...
|
|
|
|
|
|
#24 | |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
Ben tır sürücüsüyüm ama hiç kaza etmedim o ayrı bir konu yani eğer yolculuk sizi kasmıyorsa tutmanızdada yarar var daha sonra tutarım diyoruz ama hep aksıyor .Herşey zamanında güzeldir. __________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
Allah kabul etsin...
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
amin....................
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
allah herkesin orucunu kabul etsin seferi olmak farklı askerler içinde öyle derler ben operasyonda bile tuttum sonucta herkesin allahla kendi arasında olan bişey insanların birbirlerine sen bugun tut yarın tutma demeleri çok yanlış..
__________________________________ Hayat ne garip dimi.? Konuşan odunlar, yürüyen kaşarlar falanlar filanlar.. |
|
|
|
|
|
#29 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
hehe şu 1000 ay olayı dimi
![]() edit: yuh şimdi dikkatimi çekti ki bu mesaj benim 1000. mesajım.. Allah ım sana geliyorum ! Son Düzenleyen Chatin; 15-09-2009 13:50. |
|
|
|
|
|
#30 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
neresi komik ?
|
|
|
|
|
|
#31 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
goki iştemisin.
|
|
|
|
|
|
#32 |
![]()
Otomobil: Peugeot
|
|
|
|
|
|
|
#33 |
![]()
Otomobil: Porsche 911 Turbo S - Peugeot 106 GTI
|
Kadir gecesi bu gece
__________________________________ 34H2404 |
|
|
|
|
|
#34 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
hiç oruç tutmayan bir insana egerki kadir gecesi vesile oluyorsa ve ona niyet edio oruç tutabiliyor ise bu kimseyi ilgilendirmez Allah ile kul arasındadır kimse kimseyi yargılamasın herkes kendi ibadetine baksın arkadaşlar
seferilige gelince 4 rekatlı namazlarda 2 rekat kılınır ve sünnet ler kılınmaz bu Allahın vermiş oldugu bir kolaylıktır eger ki kul ben 4 rekat klıcam derse Allahın ona vermiş oldugu kolaylıgı eliyle itmiş olur buda dogru degildir se3feriler oruç tutmayabilirler ramzan bayramı sonra sı kaza ederler Allah hepimizn tuttugu ve tutacagı oruçlarımızı kabul etsin amin __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#35 |
![]()
Otomobil: X16XEL '00
|
|
|
|
|
|
|
#36 |
![]()
Otomobil: Buldu :)
|
__________________________________ Bütün şerefli işler, başlangıçta imkansız görünür… OSMAN PAMUKOĞLU |
|
|
|
|
|
#37 |
![]() |
kadir gecesi ramazanin son 10unu icindedir kesin belli bir gunu yoktur
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:10 ::::

) seferiyim diyip tutmuyo sende tutma nolcak

90km diye gecer benim bildigim normalde ama eski sartlarda gecerliydi heralde o su an belli birsey varmidir bilemedim