|
|
#39 |
|
TechTurkey
|
cem garipoglu 13 yasinda bile cikabilir soleyim
cocuk dedigine gore vardir bi bildigi
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#40 |
![]()
Otomobil: Syncro Gosy
|
92 dogumluymus zaten cocuk az daha kuclur
__________________________________ Çok fena, çok pratik, çok atik ve teknolojik ithalatoperasyonatör
|
|
|
|
|
|
#41 |
![]() |
teslim olmasa ben zaten yakalayacaklarına inanmıyordum çember daralıyor daralıyor dediler adam turkiyede elini kolunu sallayarak geldi teslim oldu ...
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#42 |
![]()
Otomobil: Super 1248
|
Bu dünyanın öteki dünyasıda var millet..
En agır cezayı verseler nolacak, 3*5 sene yatıp çıkacak hepimizde unutacaz, neleri unutmadı bu toplum.. Allahından bulsun.. __________________________________ Tango-1 never dies. |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Misafir
|
ne iyi bi insanmısta teslim olmuş yakalanmıstır o pusştt
|
|
|
|
#44 |
![]()
Otomobil: www.budasepete.com
|
bu velet ilk sahte haber çıktığında yakalanmıştı zaten... cerraha laf atarken bunlar daha beter çıktı valiyle birlikte..
|
|
|
|
|
|
#45 |
![]()
Otomobil: CHEVROLET CRUZE WTCC EDITION
|
Süreyya Karabulut sözlerine; "Bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek. Ben birşeyi itiraf edeyim bu cinayetin arka bahçesinde suistimaller, hatalar çok büyük. Şimdi Türk halkının vicdanları rahat olacak. Türkiye'nin dönüm noktası oldu bu cinayet, neden çünkü böyle bir cinayet görülmüş veya şahit olunmuş bir cinayet değil. Tabi oldu ama; kesecek gidip Akmerkez'de kahve içecek yok böyle birşey 7 ay bouyunca kan kustum. Ben son yaptığım eylemde kendimi tam ifade edemedim. Yeni gelen Sayın Emniyet Müdürümüz namusunu ortaya koydu, ben de o zaman mutlu oldum. Havada sinek uçuyorsa polisimizin haberi vardır kim ne derse desin. Ama bu teslim olmadı, bu yakalandı. Önümüzdeki süreçte bu ortaya çıkacaktır. Ben zamanı geldiğinde bildiklerimi açıklayacağım, Türk halkı gerçekleri öğrensin. Elimde belge yok ama şahitlerim var. Biz aile olarak gece gündüz çalışıyoruz, dostlarımız o kadar çok çalıştı ki Garipoğlu'nun evinin içinden bile bize bilgi geldi.Ama biz kendimizi ifade edemedik, kelimeler doğru şekilde yan yana koyamadık. Ben yanlış anlaşıldım. Para kızımı geri getirir mi? Ben para alacağım kızımın hakkını arayacağım tabii ki. Allah doğrunun yanındadır kim ne derse desin bu cinayetin arka bahçesinde 20-25 kişi var sadece Cem Garipoğlu değil. Bir de başımıza filmciler çıktı ben kiminle uğraşayım. Kendimle mi uğraşayım, sağlığımla mı uğraşiayım, gazatecilerle mi uğraşayım. Ben tarih vermiyorum önümüzdeki günlerde iddia ettiklerimi açıklayacağım. Basına bir saygısızlık yaptı isem ayrı ayrı özür diliyorum."
Kaynak Haberturk |
|
|
|
|
|
#46 |
![]()
Otomobil: Z4 3.0& Hacı 'MURAT 124' &RANGE ROVER
|
ya cok büyük dümenler var işin içinde inş ortaya cıkar hepsi
|
|
|
|
|
|
#47 |
![]()
Otomobil: EK4 Vti-Ae86-E30 318is Coupe-E39 528ia-1.3cdti
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
![]()
Otomobil: 2011 fd6 2008 cordoba
|
valı acıklama yapıyor suan
|
|
|
|
|
|
#49 |
![]()
|
FİRARİ ŞÜPHELİ ........
şüpheli ????? ya bu nasıl şerefsizliktir insanlarmı bu kadar salak bunlarmı kendini cok zeki sanıyor |
|
|
|
|
|
#50 |
![]() |
evet deminden beri
şuandaki durumda firari şupheli diyor
__________________________________ ![]() ![]() psn: onursumer 135 ├┼┼╕ 246R |
|
|
|
|
|
#51 |
![]()
Otomobil: CHEVROLET CRUZE WTCC EDITION
|
hazır gundem degısmısken benzıne mazota da ufak bı dokundurma olur ben cıkayım bari depoyu fulleyeyim
|
|
|
|
|
|
#52 |
![]()
|
ya biraz insan piskolojisinden konuşmasından anlayan varsa anlar bu güler şerefsizinin hal tavrından konuşmasından ne büyük bir yalan söylediğini
|
|
|
|
|
|
#54 |
![]()
Otomobil: EK4 Vti-Ae86-E30 318is Coupe-E39 528ia-1.3cdti
|
29 Ekim '91,Interpol kayıtlarında.
|
|
|
|
|
|
#55 |
![]()
Otomobil: Jamaica style
|
|
|
|
|
|
|
#56 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
TechTurkey
|
ben dedim , kesin bisi cikacak ya az bi ceza alir . yada uydururlar bi yoluna.
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |