tamda CD sini aldım yüklerken foruma bakayım dedım topici gördüm:)
yükleniyor bakalım kollarımda var hayırlısı artık :)
Printable View
tamda CD sini aldım yüklerken foruma bakayım dedım topici gördüm:)
yükleniyor bakalım kollarımda var hayırlısı artık :)
Direksiyonla oynuyanlar buldukları optimum ayarları yazabilirlermi rica etsem kafayı yemek üzereyim bir türlü ayar veremedim:o:o
yükledm crack yaptım sarı çizgiden sora donuyo oyun bndede :s
3gb ram - duo 2.0 ghz işlemci - ge force 9600m gt 512 mb paylaşım bilmem ne zımbırtısı 1277mb 1700 mb gibi rakamlar felan yazıo ama oyun dandik ötesi çalışıo.Çok düşük çözünürlüklerde felan oynanabilir hale geliyor.Normali bumudur yada yapabiliceğimiz birşey mümkünmüdür ?
Ekran kartı driver'ımı ?
Birde önceki sayfalarda konusu geçmişti hızlandırmak için program yükleniyordu ?
graphics config die bir dosya var o işe yarayabilir önceki sayfalara bakarsan bulabilirsin olmadı www.laptop2govideo.com dan driverını yükle nvidianın sitesindekiler güzel olmuyor
oyun için patch çıkmış.
http://www.gamershell.com/download_51306.shtml
This patch adds two new features: LAN (Local Area Network) play, enhancing the multiplayer experience and Mouse Support, providing full menu navigation through the game using your PC mouse.
Türkçe olarak diyorki.oyuna LAN modu ve menülerde mouse kullanımı eklenmiş.Hamachi olayı olur gibime geliyor.
deneyelim??
ben ayarları bu şekilde kullanıyorum gayet iyi tepkilemeler. en üsttekini sıfır yapınca en ufak hareketi bile algılıyor yolda gezmeye başlıyosun. bence bi ayar yap kamerayı içeri al direksiyonu çevir ve arabanın direksiyonun nekadar oynadığına bak. rwd araçlar virajlarda anlamsız yanlıyor zaten en iyisi awd araçlar skyline dan vazgeçmemek lazım :D
kullandığım direksiyon logitech momo
http://img42.imageshack.us/img42/1784/adszbpd.png
coru duo 2.53 işlemci 4gb ram geforce 9600 GT ekran kartı özellikleri en düşük yapmama rağmen halen kasıyo bu sorun çoğu kişide varmış diğer sitelerden öğrendiğim bilgilere göre bnden daha iyi ekran kartlarında dahi kasılma problemleri yaşayanlar varmış galiba crack den kaynaklanıyo RAZOR un güncel patch dosyaları çıkarmasını beklicez sağlıklı doru dürüst grafiklerde oynamamız için kasılma problemine başka çözümleri fikirleri olanlar varsa paylaşabilir ..
laptop'da oynamaya calısıpta takılma sorunu yasayanlar için öneri laptop sogutucu oyun kapalıyken sıcaklık normal ama oyun a gırdıkten 2 dk sonra fanın sesi yukselıyor ve sıcaklıgı bayagı artıyor.
sıcaklık artmadan menu gecıslerı gayet hızlı ama sıcaklı artınca yavaslıyor sımdı farkettim.
bnde yapmıyor takılma neden 8 gb ram 1 gb atı 4870 oc tık yok :D alın oynayın yaw
koyun can derdinde kasap et derdinde. sistemi alana ozel verilerin oldugu hdd yide vericen mi?:D
CD key nedir bu arada :P
Edit : CDde varmış tamam :)
menulerde sureklı yukarı assagı gıtme sorunu varmı sendede dıreksıyon baglıyken bıde seperate pedalsmı secılı controlsden
benım butun menulerde sureklı assagıya gıdıyo frenle gaza dıbıne kadar basılı tutunca duruyo klavyeden mudahale edebılıorum bırakınca devam edıo
ben alptuglarda baya kastım iyi oynayanlardanım direksiyonda baya iioldu dimi la Alptüüüü :)
bu sistemle normal oynayabilmen lazım
genel olarak performansı nasıl sistemin ? donanımsal bir uyumsuzluk veya driver problemi olabilir
psu yeterlimi ve sistem sıcaklığı nasıl ?
ayrıca çok düşük yapma ozellikle çozunurluğu doğru seçmemek oyunun takılmasına neden olabilir ;)
o diilde yarışa başlıyorum bikaç sn sonra hata veirp oyundan atıo ilk eleme yaışlarında sorun yoktu :s
güncel driver ve yeterli donanımın varsa
ya işletim sistemi kaynaklı olabilir veya crack den dolayı ;)
oyunda dbn alabiliyormuyuz ?
Benim spec'de 1440x900 8xAA Vsync , Bilinear Filitering ve High seviyede oynanabiliyor,ancak kasmasını hissedebiliyorum....Soğutucu kullanıyorum bu arada.
Medium'a aldım 1280x720 2xAA Vysnc 2xAnt. filitering seviyesinde sorunsuz :)
9700M GTS var ..
Arkadaşlar oyunu açtım , ilk bölümü geçtim , aracımı aldım, yarışa başlıyorum oyundan atıyor , ve "NFS bir sorunla karşılaştı,kapatılması gerekiyor" hatası veriyor :( çözüm bilen var mı bu neden kaynaklanır? :S
Not : Donanımhaber.com'daki herşeyi yapmama rağmen düzelmedi :( high grafikler ile oyundan atmıyor,low a veya medium a alırsak atıyor...
World Tour'a geldim kuyruğun sonuna geldik :D
oyunun yaması çıktı.
mouse ve lan desteği gelmiş.
geçen akşam alptuğlarda özgün başından kalkmadı oyunun bayada güzeldi :D
bugatti ne gidiyo bu arada yaw :D
patch ile loading hızlandımı acaba :)
gran turismo 5 harici gerisi yalan nfs serisi gerçekçilikle alakasız.