Ultra High detail mi?
Printable View
oo iyi ozaman benim 8800gts idare eder beni :D
yakın zamanda extreme bi sistem toplamam lazım :D
bendeki sistemde böyle ;)
intel core 2 quad
Q8300 2.50 GHZ
4 GB RAM
nvidia geforce 9600GT
oyun diğer nfs serilerine göre kendini geliştirmiş grafik performans dengesi bence çok iyi... undercover daki direksiyon rahatsızlıkları giderilmiş sürüş çok daha zevkli g25 ile çok keyifli bir oyun ayrıca diğer serilerdeki o body kitlerden kurtulup daha kalite bodylere ve jantlara geçmeleri süper olmuş... ayrıca oyun çok kasılan arkadaşlar eğer ekran kartınız ati ise driverınızın son güncellemesini bekleyin bu size nvidia ve ea nin bir oyunudur...
yahu benımkı sureklı load ettıkten sora kitlenior sinir oldum :@
Bugün yarın almayı düşünüyorum. Klavye ile oynanabilir mi? Ayrıca ati ekran karnda sorun olur mu?
honda olarak sadece s2000 mı war ?
ben de aldım şimdi cdciden yüklüyom bakalım hayırlısı
araç sesleri inşllh güzeldir
Oyunu yüklüyorum, açılıyo yarışa başladıktan 10 sn sonra oyun kapanıyo? Why?:S
Merhaba
Bu direksiyon setlerinde gaz fren ayakla olmayan var mı?:o
bende bende bende istiooorm :) grid yetti bide buna bakalm
Güncel derken.:S Oyunu cd ciden aldım internetten indirmedim. Driverlerin günce olup olmadığını nasıl anlarım?
Aynı sorun bendede var tam baslıyor oyun gecersiz işlem yurutuyor vista 64 bit kurulu :(
-onursumer teşekkürler deniyorum hemen :)
-serence burak abi, hala olmuyosa yarın cd sini vereyim?
Bu özelliklerde çalışmasa da abimin bilgisayarında oynadım. Şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun diyebilirim. Arabanın içi, sesi herşeyi 1e1 aynı. Heleki subaruyla evo teke tek yarışı geldiğinde aha dedim better than sex:hahaha:Alıntı:
Son bi soru.
core 2 duo 2.4 ghz
2gb ram
ati radeion x1550 512mb ekran kartı
Sadece pist mi var :s
Dodo basardım oynatmasını ama gelen ayarları bozdum ekran için konusuyorum simdide default yok onu halletmek lazım.
oyunun bazı eksıklerı var.
oyun motoru hala cok zayıf tepkiler cok gec. Speed Plus klavye bile zor kontrol ettiriyor.
Her cozunurluk ayarı ıcın restart etmek lazım falan.
oynamadan soguttu saolsun.
kuramadim indirdigim link hata verdi.. deli oldum ya
bendede oyuna başlar başlamaz atıyo burdaki crack le birlikte bi kaç tane daha denedim hepsi aynı yerde atıyo
kurulum sirasinda Group4.cab okunamadi diyor, bi daha mi indirecem yahu :(
:D suan tier 4u actım ilk 2 si cok zor dier tierdekilerden bitimediklerimi oynayarak yıldız topluyorum.tier 1de s2k sürüyorum accayip makina vites attıkca isteği artıyor :D genelde ise en iyi arabalar skyline ve evo-9 mr oyunda rwd surmek iskence fwd iyi fakat güclü araba yok awdler cok iyi
pm istiyorum bende.
arkdaşlar oyun ben de de başlarken siyah ekranda takıldı uyumluluğu 2000e getirin düzeliyo