düşündüm taşındım bir eksik var ama ne dedim ve sonunda buldummeğersem böle bir konu yokmuş techte
düşündüm taşındım bir eksik var ama ne dedim ve sonunda buldummeğersem böle bir konu yokmuş techte
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
geçen gidiom kasaptan yarım kg köftelik kıyma alım dedim girdim kasapa vitrinin önünde duruyorum arkam sokağa dönük bir baktım vitrinden şöyle bir araba süzülüyor
ulan dedim kendi kendime o ne dedim baktım ae86 dedim bir baktım bir amca kullanıyor yaşlı başlı kelli felli arkasından yardırdım elimde kıyma dayıyı sokak başında durdurdum tam konuşcam bir baktım ne göreyim..
şahinmiş
benim hikayem bu oy vermek isteyenler casab yazsın 9333e yollasın![]()
efsane RS hikayemizi paylaşsak olmaz mı?![]()
AE86 sahiplerinin %70 i aracını önden çeker sanıyormuş.
Bi teyze görmüştüm trafikte durdurdum önünü kesip istedim satmadı arabayı önden çeker diye almış kimseye satmıyomuş çok ünlü bi teyze.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
bizim mahalede bi amcada var satarmısın dedim olmaz dedi amca ben yürürken düz gidemiyorum arabaylada düz gitmeyi sevmiyorum dedi![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Bir pazar sabahı telefonum çalar. Kim olduğuna bakmadan meşgule atarım ve yine çalar ısrarla.
Açarım, Ae86 aradığımı bilen bi arkadaşım bi Ae86´nın yanında olduğunu, ve satılık olduğunu söyler. Arabanın bulunduğu yıkamanın kartını alır, numarayı bana verir. İzmir´e giderim. Tam Arabayı gördüm, Meğer hepsi rüyaymış , işte o zaman uyandım Ae86 rüyasından...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)