Gerizekalı bi toplum.Ancak bu denilebilir.
Büyük geçmiş olsun..
Printable View
Gerizekalı bi toplum.Ancak bu denilebilir.
Büyük geçmiş olsun..
geçmiş olsun bende gece virajın tam çıkısına kocaman taş koymuslar ona çarpmıştım yanaktan gitmişti michelin lastik :(
Sinirini şişeden cıkartmaya çalışmış zavallı insan..
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın..
geçmiş olsun baran sinir bozucu bi durum umarım bişey olmamıştır
şişeyi yolun ortasına atanlara sinir oluyorum bende! servet düşmanlığı diyorum buna, bende yok olanların da canı yansın der gibi..
bu arada belediyeler de maşallah çok düşüncesiz yol çalışmaları konusunda
geçen sene sonunda izmirli olanlar bilir carefour virajında ( bilmeyenler için çift apex noktası olan ve hızlı girilen uzun bi viraj .sıkça kaza olur) yolu boydan boya kazmışlar boru döşemişler,en az 15-20 cm derinliğinde çukur.hiçbir uyarı levhası yok,ve işin kötüsü tam viraj başlangıcında,yani direksiyonu viraj apex için ilk kırdığınız an çukura düşüyosunuz ve kaçacak biyeriniz yok tüm yol çukur! allahtan o akşam yavaştı hızım 70 km falan,arabadan taak diye bi ses çıktı bişeyleri kırdığımı anladım. lastik balon yaptı,jantım iç kısımdan hafifçe eğildi ve akson eğildi..jantım enkei bu arada,sağlam bi jant diye bilirim..
eğer o akşam viraj denemesi yapıyo olsaydım bu kadar ucuz kurtulmazdım,büyük ihtimal pert olurdu araba da bende,çünkü o virajı 130 -140 km gibi dönebiliyosunuz,o hızla arabanın yalpalayıp kontrolden çıktığını düşünün...
Dikkat etmek lazım bu tür semtlerde sokak aralarında Allah beterinden saklasın..
bende basın expresste sol şeritte gardolap gördüm
geçmiş olsun baran abi
Geçmiş olsun,bizim insanlarımız böyle duyarsız işte :mad:
Cok haklısın , geçmiş olsun..