böyle bir sey duydum Ankara bilkebnt shell de 100 oktan satılıyor diye.ve bunu Bp deki pompacı arkadaş soyledi
acaba yenıden satışa sunuluyormu 100 oktan?
böyle bir sey duydum Ankara bilkebnt shell de 100 oktan satılıyor diye.ve bunu Bp deki pompacı arkadaş soyledi
acaba yenıden satışa sunuluyormu 100 oktan?
Valla benimde kulagıma geldi ama pek inanmamıstım...inş öledir avans sesinden kurtulurz hiç olmassa biraz![]()
![]()
![]()
34 KTS 55 HONDA CRX
34 LNZ 85 SEDAN EG
34 BF 7155 SOHC VTEC EG
34 MEH 66 S2000
34 HB 1367 MAZDA RX8 R3
arkadaslar geçen gün akdeniz bölge müd. ile konuştum...
adama direk neden 100oktan getirmiyorsunuz dedim?
heryerden kaldırdık dedi.talep yoktu dedi... adam öyle bi konuştuki bidaha 100oktan gelmez gibicesinden![]()
valla 1-2 ay önce birkaç arkadaşımda bilkent shell de 100 oktan var dedi ama daha gidip almak nasip olmadı
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
yeni nesil arabaların o kadar çok ihtiyacı varki bu benzine kullanıcıların bilgilendirilmesi lazım![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Bence 100 oktan yazili pompalardan 97 akiyor bursada denk geldim sordum hatta yok yok 97 dediler ama 100 deseler bakmadan anlayamazsiniz yazilara kadar duruyordu
5 6 gün önce bilkent shell den benzin aldım şöyle bi muhabbet gecti..
dedimki 100 olsa olsa bi burda olur,pompacıda yok abi kalktı 100 oktan bizdede yok dedi..
5 6 gün icinde geldiyse bilemiycem tabi.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
benım ıcın 100 oktan sakıncalıı pıstonlartım erıdıı 97 devam![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
piston erimez 100 oktandan hatta 97 95 dende erimez öyle birşey demek yanlış olur benzinde yada başka birşeyde sorun varmış demekki
körler sağırlar
gelsinde elliyelim avansları![]()
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)