Şefe katılıyorum.10 numara olur :icon_tup:
Printable View
yaklaşık 18 senedir hondaya biniyorum.bunun haricinde birçok farklı araba kullandım.benim kendi fikrim 2001 model bug eye bir sti güzel gider ;)
bana sorarsan arabani satma derim ama illa satip birsey alacagim diyorsan ya S3 yada S2000 al derim...
vaz geçtim zaten satmıcam şimdi para biriktiriyorum kışın yaza doğru satıp s2k alcam .
inş.
yıllardır honda kullanan ve son 2 yıldır s2000 kullanıp turbo atmosferik yapıp herşeyiyle s2000 i bilen biri olarak şöle söliim k20 motorun üzerine yada typer ın rahatlığı üzerine ve dertsizliği üzerine asla s2000 ile mutlu olamazsın.acı ama şöle gerçekler var tüm honda makineleri içinde en sorunlu ve dertli olan araba s2000 dir derdi tasası ve arızası ve hassaslığı asla bitmez ve bi k20 kadar da asla gitmez sakın öle bi hata yapma sana bi dost tavsiyesi.
Eger tek araba olacaksa ve boyda 1.85den yukariysa s2000 tarzi roadster araclar asiri rahatsiz eder.Ben 350z aldim kullanmasi inanilmaz keyifli ama cok rahatsiz kucucuk.
1. si type r ı satıp model yükseltmen için s 2000 alman lazım ki tek araçla s 2000 se eyer bu type r ın rahatlığını bulamazsın 2 kişilik arada 1 de olsa canını sıkar tawisyem 4 kişilik araçtır sna eyer bütçen müsaitse stı yada ewo alabilirsin ama bu araçlar turbo olduğu için 2. elde kafada şüpheye yol açabilio eyer cesaretin warsa e 36 m3 (temizse) alınabilir yada biraz daha cif cifli 124 kasa e500 (aranırsa bulunur) bulunabilir ki saydığım her arabadan konforludur we eylencelidir
bna sorsanız ya 300ce 24 alırım yada 200 sx 14 alırım o paralara ki 35 000 gibi bi bütçeyle güzel bi s14 e binilir we toplanıp herşey yapılır
yada :D bütçe 40 000 e çıkar 20 000 e bitane c 200 komprasör alırım 20 000 e de 1 tane integra toplar vtecler (yada turbolar ) keyif yaparım keza c200 k larda hafifa alınıcak makinalar diil 186 hp we güzel güçler çıkabilio :)
boy 2 metreden uzun değilse s2000 e sığılmaz lafı tam bir hurafe. o paralara gerçek bir roadster alıp kullanabilmek ben ce bir şans. iyi bir sti alıcak paran yoksa hiç bulaşma, bence wrx lere zaten bulaşma. 35-40 liralık s2k lara da ben ce bulaşma :)
valla yerde kar olmadıkca s2k gidiyo hiç bi sıkıntıda yok sakin sakin sağ şeritten 60km/h
2001 330 4 kapı manuel vardı satılık gormustum 35 e baya temız gıbıydı..
oyle bısı tercıh ederm ben olsam yada ılanlardakı a4lerden..
bana sorarsan hiç araç ını değiştirme ...
istediğin özelliklerde almak istediğin araç için elinde min. fiyat var ... ne kadr temiz çıkar tartışılır ... bakım masrafları filan düşününce senn arabandan daha çok kafanı ağrıtıcak ...
bana kalırsa hiç girme bu işe araç ını kullanmaya devam et ilerde durumlar daha iyi olunca başka birşeyler bak
TypeR sorunsuz, sıkıntısız bir otomobil...
Basmayınca cok fazla da yakmıyor bildigim kadarıyla...
Turbo arkadan itis veya 4ceker otomobiller biraz üzebilir seni...
Parca olsun, yakıt tüketimi olsun gercekten her bütceye uygun otomobiller degil...
En basiti 35bine Impreza alıyorsun, kmde 1 TL yakıyor basınca...