Türkiye'nin İlk ve En Çok Satan Modifiye Dergisi Tuning Türkiye KASIM sayısı YARIN bayinizde...
Türkiye'nin İlk ve En Çok Satan Modifiye Dergisi Tuning Türkiye KASIM sayısı YARIN bayinizde...
yoq yaw tr ye geldi ya şehir şehir dolaştı.ankarayı çok sevmiş ondan.
"Wagen"thusiast
bu aracın yakın tanıdıkalrı proshoptan ondan yoksa o aracı yapmadılarreklam yapmalarıda cok dogal yani bunda kusur aramamak lazım
ya hakkaten skylineda TR turnesi yaptı galiba(aynı skyline dır heralde)...her şehirden bi skyline wideosu wardı ben 23 yıldır TRdeyim bu kdr şehir gezmedim![]()
ya şu fiber denen olay keşke hiç olmasaymış ya...skyline ın altı yine fiber doluheralde başka bi ülkede bu kdr cam elyafı tüketilmiyodur
![]()
Açıkçası dergiler bana çok banel ve sıkıcı gelmeye ba$ladı. Yenilik yok çok yapmacık bir hal aldı. Ön kapaktaki araçlara bakınca hiç heyacan verici birşeyin olmadığını açıkça görüyorum ve dergiyi alma gereği duymuyorum. Bence dergi içeriği , tasarımı hatta yazı yazan editörlerin bile yorumları ba$tan a$ağı deği$meli. Genel kitleninde böyle dü$ündüğünü pek çok kez gözlemledim..
Yine de emeğe saygı adına , elinize sağlık .
-Şehir turu az gelir , ülke turlarına çıkmak lazım ..
-Edit : Ben dergi almıyorum artık ama genede arkadaşlara falan gidince denk geliyorda ,
grkm'in dediklerine sonuna kadar katılıyorum ..
dergilerin hepsi birbirini kovalıyo bu bunda cıkan gelecek ay diğerinde cıkıo 2 seneden beride bende almıyorum...
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)