Isyanim olmussun valla aynen beyler ne burgeri yahu etmeyin eylemeyin...
ardindan da bir kaymakli ekmek kadayifi ya da kazandibi patlatin. oyh :Deli:
Printable View
nasıl canım çekti siz böyle yazdıkca off :D
Çiğ Köfte brunch :D:D
ahuahuah bırakın büyük Buğra bey bu burger işlerini artık cadde bostandakıne ortak olduğunu anlamamak için salak olmak gerek ...
Bizim gecemiz süperdi yine hepimizin kafasıo güzeldi nargile spec :D
Ama bizde göki gibi bi faktör var yarım ekmek arası waffle yiyor adam :D onun için burger yetmiyor bize artık :)
abi doydos var gülbağda o saatte bitek orayı bulduk :D ama kumru gibi kumru değil di izmir spec kumru güzel oluyo burda bastılar sosisi o kadar :D
olum EMREG nin bu hale gelmesinin tek sorumlusu buuura dır :D
bundan sonraki buluşmalarda çiğ köfte yoğuracaz :D
kusura bakmayın afiyet olsun demicem gece gece canım çekti be:D
Canın gece cekti mesajı 13:04de mi yazdın :D
Kalkıp gelmiyorsun, profesör olcan basımıza sanki :)
Hos okul da bitti ama bahaneler.com :D
ahaha dur prof. ünvanını alim gelicem:D
bugunde yapalım evde yemek yok ***** :d
burger in patates kızartmaları çok ağır hele ki sarımsaklı mayonezle ölüm makinası oluyor:D sordum castrol gtx magnatec ile kızartıyorlarmış bende mobil1 0-40 la daha lezzettli olmaz mı dedim hahaha:D
yarın bayramın son günü fast food olayım bitiyor 2 gündür jubile yapıyorum:D
emre sayfa 3 e bak 1 ayın basladı ordaki postunda bayram fln demiyodu ahahaha cirkefe yatma hiç :D
TT arkanda bah :D
Yarın son olm işte ondan sonra iptal :D
Ulan mc canım cekti de kastım yemedim, pizza ile yetindim bugun :D
pizza deme yaa oyuna daldım dominos 2 de kapatıyordu yarım saatle kaçırdım ne yesemki şimdi :D
2 gündür aklımda dabıl wupır bi yiyemedim şişti bitarafım erkek evladıyız yeter ayıptır :D
göki : ben halka (soğan halkası )falan istemiyorum.
mc teki kasiyer kız : ben halka vermiyorum zaten :hehe:
yarın dediğin salı mı çarşamba mı ? bugun(salı) birşeyler yapalım 1 haftadır abur cubur yemedım canım çekiyo :D
mal karı ya ilk verim mi verim mi diyordu zor tuttum kendimi geç arkaya dicektim sonra kendisi patlattı bombayı ben halka vermiyorum diyince :D ama mal anlamadı lafın nereye gittiğini :D