slm.
öncelikle analı babalı büyüsün dileklerimle..
aziz ve baran hoşuma giden isimler.
Printable View
slm.
öncelikle analı babalı büyüsün dileklerimle..
aziz ve baran hoşuma giden isimler.
olum bizim oglanin ismini hemen ortaya surmussun:)
benim oglaninda dogmasina yaklasik daha 4.5 ay var ama adi hazir, koydum gitti:)
HakkI Han Karagoz olacak adi:)
kadir, eger korhan olursa ismi oglanin artik allahin emri , allah kismet eder arabasi olunca bakim,tuning, modifiye ustumuze duseni yapariz. :)
abi toprak olabilir demircan da ama i var:D allah analı bablı buytsun
Engin Deniz
Cok manali bu da.
Attila yada Cengiz:) Aklıma geldikçe yazıyorum:)
ALLAH analı babalı büyütsün İnşAllah nedense konuyu okuyunca aklımdan Nazmi ismi geçti
ALLAH Analı Babalı Büyütsün yaşı uzun olsun benim de 1 ağustosta kızım oldu erkek olsaydı yağız veya demir koyacaktım
Esad ismini oldum olası sevmişimdir :)
Allah analı babalı buyutsun abi.
Allah analı babalı büyütsün Kadir abi...
efe eRoll+1 deyim bende asker erken davranmış... ;)
Kadir abi bana sorarsan yeni nesil isimlerden ziyade adımıza Türklüğümüze yakışır bir isim koy lütfen,
ileride alacağı plakaya göre isim bulun :p bi tanıdığım böyle bi yola başvurmuştu çok saçma geldi sürekli üç harfli bi isim arıolardı ali, alp vb. çok kıl olmuştum :) ayrıca etkin de güzel isim :)
kadir baskan allah analı babalı buyutsun ataberk dıyorum bende ılerdede ata dıe plaka alırsın ole jdm plaka almakla olmuyor:D
Doruk güzeldir ;)
En azından kendi ismin gibi anlam yüklü olsun abi. Allah analı babalı büyütsün.
Allah analı babalı büyütsün,hayırlı olur inşaallah.benim oğlumun adı AYTUĞ tavsiye ederim..:)
kadır abı senın dusuncen nedır ?
Allah analı babalı büytüsün bnm oglum olursa doğukan yada cengiz han berk han vs vs
Kaan efe ...
oğuz , duhan olobilir :)
abi allah analı babalı buyutsun vatanına mılletıne hayırlı bı evlat olsun ınsallah.
mirza=ulu yüce kişilik anlamına geliyomuş
Allah analı babalı buyutsun..
Alp (yıgıt) anlamı tasımaktadır.
kardesım allah analı babalı buyutsun ısallah 7 aylık oglum var adı DERİN benım adım TALİH yıgenımın adı SUALP bunlar galıba degısıktır.hayırlısıyla buyut ısallah