okula gideceklere başarılar :( okulunuzun kıymetini bilin :( bugün benim okulum açıldı, ordaydım ama çıkış işlemlerim için :( kabullenemiyorum okulumun bittiğini, istemiyorum :( bugün kampüs ne güzeldi, artık gitmeyeceğimi düşününce içim eziliyo :'(
Printable View
okula gideceklere başarılar :( okulunuzun kıymetini bilin :( bugün benim okulum açıldı, ordaydım ama çıkış işlemlerim için :( kabullenemiyorum okulumun bittiğini, istemiyorum :( bugün kampüs ne güzeldi, artık gitmeyeceğimi düşününce içim eziliyo :'(
:D okumakdan bayanlar arasinda bende varim elektrık elektronık sectigim gune :D hala hergun küfrederim :D lanet ederim neyde bitecek artık :D bitmeli
bu bi ic dokmeydi
yaw okullar acildi sabah trafigi :s yine felc demekki 3 haftadir rahattik en azindan sabah okula giderken
allah itünün ...
tövbe tövbe. Hala rüyalarımda finallere giriyorum. Okul bitmemiş krediler kalmış filan.
hayır öyle bir lanet ki dedem abim, kız arkadaşım alayımız itülü.
23 yaşında olup okulunun bitmesine 3 yıl daha olmasını bilmek ne demektir bilirmisiniz?
başladı :D
bizim de okul basladı 5. sene artık bit be okul :) bugun harç ödedm yarın kayıt..
sana da okul hayatında başarılar kardeşim iyi calıs da güzel bi yer kazan forum senin olsun :D
saol :D :D