Referanslar iyi gelirse ankaraya gelecek
Bilen tanıyan varsa zahmet olmassa bilgilendirsin
http://www.sahibinden.com/ep3_civic_...XQQdisplayitem
Referanslar iyi gelirse ankaraya gelecek
Bilen tanıyan varsa zahmet olmassa bilgilendirsin
http://www.sahibinden.com/ep3_civic_...XQQdisplayitem
gün yüzüne cıkmamış temiz bir tayyar var.
Bizim buranın arabası aynı mahallede bir typer daha var ama makyajsız diye hatırlıyorum plakalar benzer yv plaka olması lazım yarın bırdaha bakarım yvd ise sagına soluna bakıp referans verebılırım ona gore![]()
Ben HKA'yı almadan önce bostancıda 01 HD 009 plakaydı bu araba. Aklımda kalan senkromencleri sorunluydu. 44 bin den 34'e kadar düştüler. Hatta hatırlayanlar varsa Concept diye bi galerideydi. Tuna mı ne galiba sahibinin adı. Sonradan pert olduğunu söylediler ama ne kadar doğrudur bilmiyorum. Araştırmakta fayda var Kadir abi. Babandan bile typer alsan baktırcaksın![]()
araba bnm aracım adana da bi arkadasa sattim arabayı.oda daha sonra istanbula sattı.arabanın hiç bir sorunu yok sandıkta motoru ben taktırdım. plaka dogru 01 hd 009.arabanın km si hiç düşürülmedi.ne istanbulda nede adana da. yanılmıyorsam 26k km de motoru taktırmıstım.11.500 tl ye.
Ben aracı ankara dan aldım.alırken honda ya götürdüm rapor aldım sadece sol ön çamurluk ve tabla deişti dediler.2 yıl sonra araba yı satarken sordurmuslar bu araba serviste baya hasarlı görünüyor die.ön cam motor kaputu vs liste baya kalabalık. ben şaşirdim elimde ki raporu bulamadım.bulsam mahkemeye verecem.sonra ögrendikki adamlar ufak bi kaza yüzünden kasko dan fazla para alma hesabını yaptıklarından dolayı olay bu duruma gelmiş.durumları oldukça ii oldugundan elleri ve kolları baya uzun.bu yüzden arabanın kaderi deişti.
arabanın çamurluklarını ben boyattım.araba yı galeriye koymustum arkadaşlar saolsün fırça ile yıkamişlar çizilmişti baya bi.sol arka camın orayıda hırsız patlattı kaportaya zarar verdi die boyanmıştı.
ben derim ki bu ara ba alınır hiç bir şekilde şikayet olacagını sanmıyrm.
bu aracı servise deil bildiğiniz en ii kaporta ve motor ustasına götürün ve dinleyin.
karar sizin!
detaylı bilgi için sağolasın burak.araba uzakta olunca gidip baktırmadan önce bu tip araştırma bazen iyi oluyo bazende kafa karıştırıyo![]()
tekrar sölüyorum arabayı alacaksan gözün kapalı al.senle ticaretimiz de oldu arkadas sayılırız.senin beyaz gsi yi adana da ibo abiye almıstık![]()
combo typer kime gelio ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)