Texon kullanıyorum 3 senedir ;)
Texon veya Mtec tavsiye ederim.
Printable View
Texon kullanıyorum 3 senedir ;)
Texon veya Mtec tavsiye ederim.
3 seneye yakindir HID kullaniyorum.memnunum tavsiye ederim...
yaklasık daha 2 ay falan oldu kamasonic H4-2 aldım bende 130 liraya uzunlar xenon kısalar halojen sarı hiç bir sorunum yok sıfır 2 yıl garantili... ;)
selektor yaptıgın zaman bi sorunum olmuyor ;)
kısalarda mtec, sislerde texon kullanıyorum, tavsiye ederim...
Betamax kullanan duyan bilen varmı?
kanka o kaset degilmi :D
http://www.tape-dvd.com/images/betamax_to_dvd.gif
hocam ortada bi yanlış anlaşılma var H4 xenon aldıgın zaman uzun kısa ayrımı yapamazsın H4 çift hüzmelidir farın içinde uzun hüzmeliler için 2. bi ampül daha yoktur H4 xenon olan bi aracın kısa ve uzun farları mutlaka xenon olacaktır.. tek ampülde uzunların sarı yanması gibi bişey söz konusu deil tabii.. marka olarakta texon iidir mtec pahalı derseniz texon kadar kaliteli bi ikinci alternatifte cyclone dur 3 senedir kullanıyorum cok şükür sıkıntısı yok ;)
edit : cyclone 200 lira biraz pazarlıkla daha uygun alabilirsiniz ;)
Bosch ya da Osram diyorum.Ayrıca merceğin yoksa taktırmamanı öneririm.Çünkü xenonun amacı daha iyi bir görüş alabilmek.Fakat sadece xenon olsun diyorsun markasına önem vermene gerek yok :) Arızalanmayan kaliteli çin malları var.iMtech güzel.
Kesinlikle katılıyorum bizim araca ben 2 yıl garantılı dıye aldım durmadan bozulup garantıden defaalarca degıstıgı yetmedı aracın beynını bozdu 6mılyar cıvarı masraf cıktı ama servıs tanıdıktı sagolsun aracın garantısınden degıstırdı xenon'un garantısı yetmıyor aracta cıkacak sornlarıda kapsaması mutlaka şart..!;)
Mtec:icon_tup:
Biraz daha araştır derim.
http://www.sinuogroup.cn/Sinuo_Group.../H4-double.jpg
3 yıldır Texon kit kullanıyorum, yalnızca ampulleri değiştim 2 ay önce. Onun dışında sorun yaşamadım, tavsiye ederim. Çin malı almayın...
bende HB1 9004 Xenon Set arıyorum.. marka farketmez ama uygun olursa iyi olur.fiyatı ne aralıktadır...kia sephia için arıyorum...
texon canlı