Direk Düşünmeden Alın :D:
Printable View
Bi araçta boya olunca ne oluyo???Araçta boya olunca kalitesimi düşüyo?
E 2312 hakkında herhalde çok çok iyi yardımım dokunacaktır..
Yaklaşık 2.5 ay önce sarı 106 sahibiydim ve sattım.. 2.5-3 seneye yakın kullandım..
Aracımı satın almadan önce yaklaşık 5-6 ay önce satın alınmıştı e 2312 ve sadece arka çamurlukta boyası vardı.. E 2312'yi kuzenim ve ortağı aldı.. Gerçekten inanılmaz temiz bir araçtı.. Sonrasında 2 sene boyunca ufak 2 kazası oldu.. 2 sene sonra yine çok yakınımızdan bir arkadaşımıza satıldı. Kendisi titizlikle baktı. Yaşına rağmen gerçekten çok diri duran bir araçtı...
Ancak geçen sene yani 29 ekim 2008 akşamı şiddetli yağış sonucu kuzenimin iş yerinde sular altında kaldı.. Onunla birlikte birçok şeyimiz battı.. Ardından araç perte çıktı ve sonrasında duyduğumuz aracı genç bir arkadaşın olduğuydu.. Nitekim araç bizden gittiğinde 150.000 km civarındaydı (Yanlışım olmasın ancak km olarak üstü yada altı diyebilirim ancak 5000-1000 oynar en fazla km olarak, fazlasıyla düşürülmüş) Şimdi ise ilanı bu konudan görüp baktığımda benzetemedim bile.. Ancak anılarımda depreşmedi değil :) CC jantları takılmış ve aracın duruşu hiç iç açıcı gelmedi ancak yinede hayırlısı olsun..
Dip not: Aracı alan arkadaş komple temizlik yaptığından bahsetmiş tanıdığımıza.. Araç su altında kaldıktan sonra marş yemedi ancak o temizlikle ne kadar kurtarılabilir havada kalan bir konu tabi.. Ek olarak şehir efsanesi gibi kaldı üzücü günlerdi ancak hatırladığım kadarıyla motora sadece temizlik dışında 500-600 tl harcadığıydı :)
maşallah bir göktaşı düşmemiş üstüne :D
vay be ne gti lar varmış :)
Onur cok hizli sako var :)
e plaka sitedeki MMTpower ın aracı..
bu aracların ıcınde en ıyısı sıyah saxo yıne...
onur aslında bu işi bilen biri ucuz saxo 106 nın neler cıkaracagını nie hala ucuz arıyo anlamadım :D