sabah sabah fabrikanın işlerine koştururken Beşyol civarı yediğim radar cezasıyla garip bir his bürüdü içimi. 245 TL cik.Akışkanlar mekaniğinden kaldığıma bu kadar üzülmemiştim. Bide ilk olunca ne bilim tuzlu baklava yemiş gibi hissettim kendimi
sabah sabah fabrikanın işlerine koştururken Beşyol civarı yediğim radar cezasıyla garip bir his bürüdü içimi. 245 TL cik.Akışkanlar mekaniğinden kaldığıma bu kadar üzülmemiştim. Bide ilk olunca ne bilim tuzlu baklava yemiş gibi hissettim kendimi
hehe olur öyle şey mudanya yolunda da 104 le ceza kestilerdi100 tamamda niye 104 dio adam sabah sabah yediydik cezayı
![]()
gecen sene tatile giderken aynı yol üzerinde hız sınırnı hatılamıyorum ama biris 215 birisi 235 lira yemiştim tatil boyunca hep onu düşündüm![]()
94 le ehliyetsiz yakalanmıştım sahilde
hız kaç diyorum DOOKSAN DÖRRRRRRT diyo ee ne var dedim ceza kesicem diyince şok olmuştum
benimde ilk yedigim ceza radardi . 80 le girmistim 132tl odemistim![]()
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
101 ile girmiştim 1 keresinde.. Polise öğrenciyim deyince bırakmıştı kendi 2 çocuğuda öğrenciymiş anladı halimden))
105 ile kartal sahil de radara yakalandım, polis geldi yarışıyormuydunuz dedi :\ dedim hızım kaç dedi 105 dedim normal seyrediyormuşum nesi var bunun olmaz çok hızlısın dedi ii dedim yaz cezayı şole bi baktı dedi filmde yasak dedim sen hızı yaz filmi hallederiz tmm dedi gönderdi![]()
Ey başkasının gözünde kötü bir ben gören! Gördüğün kendi beninin aksidir; ondan nefret etme...
94 lede cezamı olur ya bela okuyacam olmuycak
geçmiş olsun
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
sılıvrıden donerken gırdım radara adam arabamı bagladı muane yok dıye![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
vizkoziten düşük olsaydı yırtmıştınbi haller oldu valla bugün polisin biri resmen saklanmıştı.. yani amaç kendini gösterip milleti yavaşlatmak değil resmen ceza kesmek ..
geçmiş olsun
edit: yalnız bir saniye %10 izin vardı hani ??? şehir içi uygulaması yaptı demekki sana yani 50 lik yerden 94 le geçmişsin sen yanlış anlamadıysam
2003te ilk arabamı aldığım gunun aksamına yediydim cezayı i**e polis hem kırmızıda gecti hemde "vay sen nasıl devletin arabasına carpma tehlikesi yaratırsın" diyerek yazdıydı![]()
subi & suzi
Sağolun arkdaşlar dertilini halinden dertli anlar. Gitti egsoz parasıi..ler işe girdiğimin haberini aldılar herhalde ulan daha maaşımı almadım beaa
insan bi sabreder bi kaç ay gecen haftada ayakkabılarımı çalmışlardı
![]()
geçmiş olsun
bende geçen hafta floryada kaşıbeyazın orda 100km civarı gidiyorum radarmı o falan derken geçtim transit connectin onunden ama beni değil onumdeki full cam filmli jantlı vs 307 aldı adam anlamadım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)